За извъградско е много, за градско малко, много малко.
И моята моноинжекция вдига на 7 на 100 градско на газ. Вече почвам да се чудя, какво не е наред

velinsl написа:Това къде градско или извънградско?
За извъградско е много, за градско малко, много малко.
И моята моноинжекция вдига на 7 на 100 градско на газ. Вече почвам да се чудя, какво не е наред
red.devilll написа:Колега ако ти харчи толкова ела да ти заредп 36 литра нафта и да тръгнем да ме повозиш 1000 км. ако има още колеги с такъв разход съм навит да им давам по 5-6 бона за колите,но ако не изминат хилядарката с една кирка по тавана и капака и да си я карат
Ако има кандидати да заповядат. То ако я оставиш на 5-та по някой наклон на борда показва и "0" това какво означава,че с "0" литла минавате дадени километри така ли???
red.devilll написа:Колега ако ти харчи толкова ела да ти заредп 36 литра нафта и да тръгнем да ме повозиш 1000 км. ако има още колеги с такъв разход съм навит да им давам по 5-6 бона за колите,но ако не изминат хилядарката с една кирка по тавана и капака и да си я карат
Ако има кандидати да заповядат. То ако я оставиш на 5-та по някой наклон на борда показва и "0" това какво означава,че с "0" литла минавате дадени километри така ли???
Ivelin написа:red.devilll написа:Колега ако ти харчи толкова ела да ти заредп 36 литра нафта и да тръгнем да ме повозиш 1000 км. ако има още колеги с такъв разход съм навит да им давам по 5-6 бона за колите,но ако не изминат хилядарката с една кирка по тавана и капака и да си я карат
Колега казах че борда пише 3.6, а още не мога да хвана с колко точно лъже но е до литър, така че разхода пак е под 5. Идеята ми беше че колегата по горе всеки път като му кажат за разход под 5 и реагира така все едно задъжително хората се опитват да го излъжат. Аз съм си написал колко ми е средния разход нейде нагоре из темата. А за показването по надолнище трудно ще го направя защото нямам моментен разход така че това което ми е показал борда е от пред входа на блока в софия до табелата на пазарджик (е верно че в тази посока спускането е повече от качването), но пак казвам че борда ми лъже.
Иначе малко офф : по борд откакто съм с темпомат разхода ми е с около 0.3 по нисък.
tdi_20yare написа:Ivelin написа:red.devilll написа:Колега ако ти харчи толкова ела да ти заредп 36 литра нафта и да тръгнем да ме повозиш 1000 км. ако има още колеги с такъв разход съм навит да им давам по 5-6 бона за колите,но ако не изминат хилядарката с една кирка по тавана и капака и да си я карат
Колега казах че борда пише 3.6, а още не мога да хвана с колко точно лъже но е до литър, така че разхода пак е под 5. Идеята ми беше че колегата по горе всеки път като му кажат за разход под 5 и реагира така все едно задъжително хората се опитват да го излъжат. Аз съм си написал колко ми е средния разход нейде нагоре из темата. А за показването по надолнище трудно ще го направя защото нямам моментен разход така че това което ми е показал борда е от пред входа на блока в софия до табелата на пазарджик (е верно че в тази посока спускането е повече от качването), но пак казвам че борда ми лъже.
Иначе малко офф : по борд откакто съм с темпомат разхода ми е с около 0.3 по нисък.
Подкрепям мнението ти,на рали българия като ходих и клима пусках,и по кви ли не планини се изкачвахме,колата беше пълна с хора и колата на края на цялото пътешетвие(1600км) даде среден разход под 5......Който иска да не вярва,с нас хем имаше 2 други дизела 90кс и 131кс и двата не можаха да ме съборят по разход...Борд компа също показваше под 4 на места,така че всичко за мен си е нормално и бих казал само едно АФН-мотора е шампион по вървене-горене-здравина....амин...
batsasho1 написа:Всеки който е постигнал разход под 5.5 извън града е бил като препятствие за останалите в движението!!! Нормално с трафика гори 5.5 - 5.8 извънградско. В града съм стигал 9.
velinsl написа:
Ако трябва да съм честен в момента карам моно, от което съм твърде доволен. За съжаление поради някой мои личностни особености съм го пуснал за бартер за ТДИ.
Иска ми да е вярно, това за иконочиността на ТДИ, но това за разход от 4,1 при 140 ми идва малко в повече.
Малко се отклонихме от темата и май аз съм причината. За това предлагам да се върнем към същината на въпроса.
jos написа:А бе, хора, вие ме забихте в тъча от всякъде!![]()
Единия 4/100 при 140км/ч, другия минавал 1000км с 46 литра, трерия му горяло 5.5/100 зимата, четвъртия не знам си какво.![]()
Имам го АФН двигателя, наистина е икономичен, ама кола 1300кг., колкото и да я гъделичкаш, не става.
Вие постигате разход, по-малък даже от този, които дават, когато колата е излязла от завода.![]()
Сигурно ги бутате? Кажете вие!
Извинявам се за този пост, но просто не можах да се здържа!
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта