Цените на газта
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Re: Цените на газта
може и да има но такава цена на газта никога не е имало!колегата който казва че не давали надценки бензиностанциите що не дадеш нещо черно на бяло какви са цените на който купуват и на който продават.не може да се вдигат толкова цените без никакво обяснение от държавата и без никакви съобщения що аджеба ми искат 1.35 на литър в момента.доста хора карат на газ даже смея да твърдя че може би около 40% от колите са на газ, отделно каква ли не техника се побългарява...я сметни 1 стотинка на толкоз люде колко прави, сметни 10, 20,30...
- speedvw
- Автомобил: VW GOLF 3 Dark Grey
- Двигател: ABD-AAV-RP 1992
Преди малко заредих на Еко.Казаха ми че довечера ще я вдигнат на 1.37лв.А бензина и нафтата с по 4ст. 

Решили са по-"социално" да закърпят бюджета. Ако вдигнат бензина и нафтата ще се отрази на икономиката и общинските бюджети поради разните камиони и автобуси. А така товарят само частните коли, за които сигурно си казват "който толкова няма пари ще ходи с автобус или пеш" и решават проблема.
speedvw написа:Преди малко заредих на Еко.Казаха ми че довечера ще я вдигнат на 1.37лв.А бензина и нафтата с по 4ст.
Шегуваш се нали!
Баси тря да се минава на краден дизел, тогава да ги видя. 200лв за гориво месечно ще ми дойдат в повечко.
-
- Автомобил:
- Двигател:
НИЕ СМЕ ПРОСТИ БЪЛГАРИ КОН НА ЛЕД ДА НИ Е.. НИЕ НА ЗАДЕ ЩЕ СЕ БУТАМЕ ЗАЩО НЕ ФАНЕМЕ БУХАЛКИТЕ СЕКИРИТЕ БРАДВИТЕ И НЕ ОТИДЕМ В ПАРЛАМЕНТА НЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА А В ПАРЛАМЕНТА БОИ БОИ МА_МА ИМ ..... Е ТАКА ЩЕ СМЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ДОКАТО БЪЛГАРИНА НЕПРЕДПРИЕМЕ НЕЩО ПО СЕРИОЗНО
- quattro^^
в момента на всичкият асортимент от бензиностанция е адски скъпо, така стимулират горива на черно и търсене на алтернативни горива.тука и да се мъдри колко било скъпа газта смисъл няма, кучето си лае кервана си върви, но поне да разберем кой си тъпче задника
докато повечето мислят като колегата по-горе "шо не каеш на шефа да ти вдигне заплатата и ще ти е евтино" така ще е

-
- Автомобил:
- Двигател:
колега quattro^^ за какво да казвам на шефа ми да ми дигне заплатата аз съм застрахователен агент правя застраховки Колкото повече работа толко пари ще взема доволен сум от това което взимам доволен съм и от това по колко работя а тези в парламента дали са си заслужили парите ? колега
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
quattro^^ написа:"шо не каеш на шефа да ти вдигне заплатата и ще ти е евтино" така ще е
За съжаление това е самата истина. Щото на запад взимат 3-4 пъти по-високи заплати, а горивото е на почти същите цени. Незнам какво очаквате при положение че всички бензиностанции взимат гориво от рафинерията в Бургас. И да няма картел разликата ще е максимум 10 стотинки. Което не решава проблема че масовия работник взима 500лв, от които за поддръжка и гориво отиват към 200лв само за да ходи на работа.
- quattro^^
Galov-8607 написа:колега quattro^^ за какво да казвам на шефа ми да ми дигне заплатата аз съм застрахователен агент правя застраховки Колкото повече работа толко пари ще взема доволен сум от това което взимам доволен съм и от това по колко работя а тези в парламента дали са си заслужили парите ? колега
ти си прав за себе си, но същността на работата ти е така че не си на фиксирана заплата, демек ако ти се работи имаш нужда от пари сам си определяш заплатата един вид.но действителността е че вървим напред с повишение на цената на живота и с намаление на покупателната способност на народа.за парламента няма какво да кажа освен че се води масирана антисоциална политика, не заплати а живота им не струва, но който и да е на власт ще е така.апропо всичко тръгва от манталитета...
айде че се отплеснах та кво викате за газта от ътре 1,37

Galov-8607, малко се заблуждаваш. Това нещо да работиш повече за повече пари е удобна заблуда в много професии. Нещата са сметнати на годишна основа и е докаран %, от който печелиш годишно при нормален темп на работа и възможности. И да се напрягаш и да не се напрягаш може да си променяш дохода с 20-30%, но е кой знае колко. Така че в твоя случай трябва да поискаш не да ти увеличат заплатата пряко, а да променят %-та комисионна, която вземаш. Човек работи 8-10-12 часа - колкото и да се напъва повече не може. Ще поработи 1 година по 16 часа без почивен ден, накрая ще се разболее и всичките извънредни печалби ще отидат на кино. За газта да се надяваме, че след Нова година ще я коригират надолу. Предполагам сега в края на годината бюджета здраво е закъсал и се чудят откъде да дръпнат някой лев горница.
- xploid91
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AGU 2002
Като се прибирах на 2 места я видях вече 1,37/л 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега Един по принцип си прав за годишнят процент обаче като имаш напримерно 100лв в понеделник и в петак някоя мадама ти каже хаиде на парти какво правиш неотиваш на паритито в повечето случаи е така ти лично може и да имаш средства да отидеш но много хора нямат тази вазможност затова работат - 2 работи или примерно като мене аз сум застрахователен агент в сущото време буркам и бетон ходя да работя часно строителство за да мога в петак вечер да отида на парти или да вечерам като нормален човек ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ХАРЧИ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА КОЕТО Е ИЗКАРАЛ
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
xploid91 написа:Като се прибирах на 2 места я видях вече 1,37/л
Добре че успях да сваля още 1л/100 от разхода,че да компенсира разликата.Почвам да зареждам аз вече от ЕКО с 5ст. карта,че ОМВ много дебело....
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
АКо имаше (има но в благоевград) близо до мен еко и аз щях да сипвам с карата,но след тази случка в Благоевград,не мерси
Иначе за колегите,които са от Благоевград има една малка газстанция на държавната автогара,която държи поне с 5-6 ст по-ниска цена от останалите (ЕКо,ОМВ,Шел,Лукойл)
Поздрави

Поздрави
Ще напиша и моето лаишко мнение за вдигането на цената на горивата: От скромните ми десет годишни наблюдения винаги когато се задават празници, идва лятото,започват отпуски,морета, започват сеитби, коситби и прибиране на реколта цената на горивата се вдигат. По време на празници хората пътуват доста, особено кагато празниците са продължителни. Нали не мислите, че повечето работещи и изкарващи пари, ще си седят вкъщи.....ще пътуват и с това е свързан лекия ценови скок. По празниците градския транспорт е силно разреден и повечето автобуси спират...караме на метро, трамваи и тролейчета.....Сега като си чета поста, мисля че просто така ми се иска да бъде...с надежда, че след празниците цената на горивата ще падне....
Върни се в “Автогазови уредби”