Нокиа х6 или Сони Ериксон Виваз ?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
vllaaddo
Автомобил:
Двигател:

Нокиа х6 или Сони Ериксон Виваз ?

Мнениеот vllaaddo » Пет 03 дек 2010 4:08

Здравейте ! Реших да си купя смартфон от Мтел на лизинг, като вноската на месец да е около 15-20 лв. След като прегледах предлаганите модели в тази ценова категория се колебая между Нокиа х6 и Сони Ериксон Виваз ?

Кой според Вас е по-добрият вариант от тези два телефона и мислите ли, че в тази ценова категория може да се намери и по-добър смартфон ?

Благодаря предварително на всички изказали мнение по темата ! :)

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Re: Нокиа х6 или Сони Ериксон Виваз ?

Мнениеот drmilendd » Пет 03 дек 2010 10:32

И двата са със Симбиан, по старата версия. Вземи този който е с повече рам /не се търсят характеристиките сега/ за да може да си пуснеш после СПБ шел и да си ползваш телефона по приятен начин.
И все пак виж нещо и на андроид, много го хвалят, докато аз лично от симбиана не съм много доволен.

Потребителски аватар
Kdurliov
Автомобил:
Двигател:

Re: Нокиа х6 или Сони Ериксон Виваз ?

Мнениеот Kdurliov » Пет 03 дек 2010 10:54

Имам 4 г.като управител на магазин за моб.телефони.

Вземи си нокиа,но ако найстина смяташ да го ползваш н само като телефон,помисли за HTC s Android,сменил съм доста телефони имам нокиа Н79,невероятно здрав,имам и HTC Tatoo (много приложения),а Ериксона.....(трябва да изчакаш мн.партиди за качествен).

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”