Надпис Service Oil
Надпис Service Oil
Това ми го изписва под километрите на таблото.Какво значи?Проверявах нивото на маслото и си е ок.Не ми светят никакви лампи по таблото (масло,вода и т.н.)
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Надпис Service Oil
Че трябва да идеш да смениш маслото! Това е сервизна индикация! Минали са зададените километри от последното нулиране или месеците, които са зададени!
Ако ти си го сменял, е хубаво при смяна това да се нулира!
Ако ти си го сменял, е хубаво при смяна това да се нулира!
Това е много хубаво ,но колега, същият отговор получих и за надписа service INSP." Не се безпокой, изписва ти service INSP защото предишният собственик е нагласил кога трябва да се сменя маслото".Сега ми го казваш същото но за друг надпис.Помеждудругото и аз си мислех, че е за смяната на маслото.
- ilkomotor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- за смяна на маслото е 
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И Service Inspection си е за влизане в сервиза за преглед! 
и двете се програмират и двете се нагласят при дилъра, ако ходиш там да си обслужваш!
и двете се програмират и двете се нагласят при дилъра, ако ходиш там да си обслужваш!
Колеги, не се стряскайте толкова заради тези глупави надписи... Все пак това си е един най-обикновен таймер, който както каза Koksan му е зададен някакъв период, за да подсети шофьора за някакво обслужване или преглед. А надписите може да се нулират и от врътките на самото табло! Има писано по темата
На мен например, не ми работи врътката за нулиране на малкия километраж и надписа Service INSP ми свети от много време - просто не му обръщам внимание вече
На мен например, не ми работи врътката за нулиране на малкия километраж и надписа Service INSP ми свети от много време - просто не му обръщам внимание вече

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Ето чети как се занулява viewtopic.php?f=7&t=185218
- katorjnika
- Автомобил:
- Двигател:
това показва че си достигнал км зададени от завода производител за смяна на масло трябва да отидеш да ти го махнат имаше някаква комбинация от ботони за отстраняване но не си спомням как беще
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
katorjnika написа:това показва че си достигнал км зададени от завода производител за смяна на масло трябва да отидеш да ти го махнат имаше някаква комбинация от ботони за отстраняване но не си спомням как беще
1. пише се бУтон
2. Не от завода производител, а от последният път когато е занулено, било то в сервиз, било то в представителство на марката
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”