колеги, въпрос за регистрация на автомобил.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги, въпрос за регистрация на автомобил.
Здравейте колеги днес станах притежател на една доста запазена джетта ,но има малък проблем днес при прехвърлянето нотариусът каза ,че ще трябва да пререгистрирам колата ,защото тя е със софийска рег. а аз по лична карта съм с адрес в Хасково( а колата ще се кара в София) искам да попитам дали ако си сменя адресната рег и стана софийски жител ще ми се разминат всички допълнителни разходи ако трябва да се прибирам и да я регистрирам в родния си град.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: колеги,,,,`
регистрираш я там където ти е адресната рег. по лична карта
100 %
скоро го ядох тоя ташак
100 %
скоро го ядох тоя ташак

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
ra4ovi4ovi4, заглавието на темата трябва да подсеща за съдържанието и. Темата ти е в неподхоящ раздел, трабва да бъде в ОФФ-Топик - автомобили
- ВАН
- Автомобил: VW Golf II 1991 1.6 Keihin
- Двигател: PN
Направи си хубаво сметката, дали не е по-изгодно да сипеш горво до Хасково! Провери си данъка и ГО за регистрация СА****** и Х******!!!!
TiL ме изпревари
Има разлика и в ГО
Ако сменяш ЛК, трябва пак да шариш и за нотариус, нова ЛК,... .
TiL ме изпревари

Има разлика и в ГО
Ако сменяш ЛК, трябва пак да шариш и за нотариус, нова ЛК,... .
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: колеги, въпрос за регистрация на автомобил.
Слушай сега, колега!
Имаш два варианта.
1.Изкарваш си нова лична карта с адресна регистрация в София.
Отиваш пак при нотариуса и го караш да ти направи поправка на договора, или по-точно на личните ти данни! Тогава няма да имаш проблем и в КАТ минаваш само със смяна на талона.
2.Хасково...., знаеш го варианта!
Имаш два варианта.
1.Изкарваш си нова лична карта с адресна регистрация в София.
Отиваш пак при нотариуса и го караш да ти направи поправка на договора, или по-точно на личните ти данни! Тогава няма да имаш проблем и в КАТ минаваш само със смяна на талона.
2.Хасково...., знаеш го варианта!

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имайки впредвид, че трябва да извършиш прехвълянето на твое име пред КАТ в срок от 2 седм. след нотариус, смяната на л.к. трябва да е по бърза/експресна поръчка.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
щом движиш в софия,остави колата с софииска регистрация
само после като отидеш в кат хасково след време ще платиш глоба 50 кинта че не си спазил 14 дневния срок за да я регистрираш кат по местоживеене
няма проблем да си я караш така-като те спрат за проверка и питат що не е на твоя име казваш че още не си я прехвърлил в кат и това е
и в данъчното е така ако закъснееш да я регистрираш има пак глоба
всъщност единсвения проблем може да настъпи ако си изгубиш/откраднат номерата-става един филм-трябва тоя на който се води колата по талон той да ходи да сменя номера,или пък ако я гепят пак става гадно
само после като отидеш в кат хасково след време ще платиш глоба 50 кинта че не си спазил 14 дневния срок за да я регистрираш кат по местоживеене
няма проблем да си я караш така-като те спрат за проверка и питат що не е на твоя име казваш че още не си я прехвърлил в кат и това е
и в данъчното е така ако закъснееш да я регистрираш има пак глоба
всъщност единсвения проблем може да настъпи ако си изгубиш/откраднат номерата-става един филм-трябва тоя на който се води колата по талон той да ходи да сменя номера,или пък ако я гепят пак става гадно
- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
ra4ovi4ovi4 написа:Здравейте колеги днес станах притежател на една доста запазена джетта ,но има малък проблем днес при прехвърлянето нотариусът каза ,че ще трябва да пререгистрирам колата ,защото тя е със софийска рег. а аз по лична карта съм с адрес в Хасково( а колата ще се кара в София) искам да попитам дали ако си сменя адресната рег и стана софийски жител ще ми се разминат всички допълнителни разходи ако трябва да се прибирам и да я регистрирам в родния си град.
Ще ти се разминат главоболията с пререгистрацията, но ще трябва да сменяш лична карта, шофьорската книжка и международен паспорт (ако имаш издаден)
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
По-голяма област = по-скъп данък, по-скъпа застраховка, по-скъпо каско.
Номер с различна буква от буквата на областта където караш = обект на внимание от дребни крадци, спуснати гуми от неразбрани съседи/може и надрана боя да има/, псувания по пътя/понякога може и да ти дават предимство/.
Номер с различна буква от буквата на областта където караш = обект на внимание от дребни крадци, спуснати гуми от неразбрани съседи/може и надрана боя да има/, псувания по пътя/понякога може и да ти дават предимство/.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”