някой скоро купувал ли е дроселова клапа за Голф 4.
Проверих в Ауто плюс струва 460 лева, с отстъпктата става към 370лв.
Колебая се дали да купя нова или втора ръка. Може ли по някакъв начин да се познае ако е втора употреба дали клапата е свястна и няма да се прецака и тя в най-скоро време.
И последно има ли значение каква марка ще е!
Дросел клапа - откъде
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Re: Дросел клапа - откъде
Ако свястна клапа е 370 лева (аз чух заплашителните суми 700-800) по-добре нова понеже проблема на клапите са изтърканите пътечки на сензора.Иначе ако зимаш на старо задължително единк компютър с ВАГ-Ком с тебе.Откачваш твоита от буксата закчаваш новата (от морга
)и пускаш адаптация.Ако се адаптира я зимаш ,ако не не я зимаш.Иначе упражнението да вземеш клапа която е на твоя хал за 100-150 лева е безмислена.Най-доброто е да и се отвори капака и да се разгледат пътечките ,ама на дали някой ще ти позволи.
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Ако свястна клапа е 370 лева (аз чух заплашителните суми 700-800) по-добре нова понеже проблема на клапите са изтърканите пътечки на сензора.Иначе ако зимаш на старо задължително единк компютър с ВАГ-Ком с тебе.Откачваш твоита от буксата закчаваш новата (от морга)и пускаш адаптация.Ако се адаптира я зимаш ,ако не не я зимаш.Иначе упражнението да вземеш клапа която е на твоя хал за 100-150 лева е безмислена.Най-доброто е да и се отвори капака и да се разгледат пътечките ,ама на дали някой ще ти позволи.
Колега, правилно си чул за страховитите 700-800 лв.
-
Vladivladv
- Автомобил:
- Двигател:
ebay. Пишеш номерчето на дросела и търсиш. Аз си поръчах и в момента я чакам да дойде. В моя случай разликата е около 2.5 пъти 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”