Колега в цената влиза и стойността на биксенона Н 4.Като купих габаритните крушки CCFL имах опция да ги върна ако не ми харесат как светят.Затова направих сравнение със старите ми лед габарити с пет диода, които имам от една година

[/quote]
На единият фар оставих старата крушка, а на другия сложих новата.В продължение на половин час ги сравнявах как светят. Първоначално мислех, че няма разлика и лед габарита свети по добре, но като загрее CCFL се вижда разликата.
PS.Колега снимките стават хубави от светлината на габаритите
Снимай в режим Р и светкавица Slow Synchro.Колега имам много кинти и се чудя за какво да ги харча. Иначе от същия сайт са купени -
http://proparts.bg/category/44/peugeot.htmlКолега сега ще видиш разликата:

Ако се вгледаш внимателно ще забележиш, че светлината на лед габарита на твоя фар не е разпръсната в него равномерно, а е концентрирана в три точки, докато при CCFL габарита светлината е разпръсната ровномерно и е концентрирана по протежение на целия фар, от там идва и по добрата осветеност.
Виж какво е написал търговеца на линка койт си дал -
CCFL ГАБАРИТИ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ! Светят 3 пъти по силно от всякакви видове габарити създавани досега. Излъчваната светлина е оцветена в снежно бял цвят. Лайт модулът на автомобила не ги отчита като грешка!
Комплектът се състои от два ццфл габарита, два инвертора + свързващи кабели.
Цена: [color=red]40 лв./к-т[/color]