Благодаря предварително
Колеги имам голям проблем със спирането на Голф 4
Колеги имам голям проблем със спирането на Голф 4
Значи направо съм луднал проблема е следния карам си няма проблем но когато трагна да спирам и то по скоро точно преди да спре някаде около 15-20 км/ч почва да тресе колата дори имам чувството че мотора променя работата си. Какво ли не смених дискове,накладки,тампони,лагери УЖАС побарквам се. Моля ви ако някои мойе да ми помогне ще бада много много благодарен
)
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- plamenpet81
- Автомобил: Vento
- Двигател: ABS
Re: Колеги имам голям проблем със спирането на Голф 4
Колега пиши каква е колата,модел,година,двигател?.Ако искаш някой да ти помогне по твоя проблем.
- actros1846
- Автомобил: AUDI A4 B5 1.9 TDI Avant Facelift
- Двигател: AFN 1999
Джанти гуми нещо такова треа да е
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Аз залагам, че колата му е TDI и проблемът е от маховика 

- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
theraven написа:Аз залагам, че колата му е TDI и проблемът е от маховика
Ако е нещо по колелата/спирачките трябва с по-висока скорост още повече да тресеRe: Колеги имам голям проблем със спирането на Голф 4
Може и от софтуера да е. Защо не пробвате да я прекодирате на автомат, колкото за пробата?
На лучано AHF-а спря да претриса едва след като я чипна. До преди това смени няколко диска, нов съединител с маховик и пак претрисаше, но по рядко и по леко.
На лучано AHF-а спря да претриса едва след като я чипна. До преди това смени няколко диска, нов съединител с маховик и пак претрисаше, но по рядко и по леко.
Колеги извинете колата е Голф 4 1,9 TDI 110 конски сили моторът е с номер AHF гумите са с оргиналните ляти джанти 16 цолови а доколкото накладки и дискове сменил сам ги дори лагери на главините тампони на мотора. Моля ви даите мнение може ли да е от този маховик гледам че го има като мнение.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Отиди някъде да ти я прекодират на автоматични скорости и кажи какъв е резултата. Хем ше пали по-лесно топла.
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Изгаси двигателя в движение(но пак да върнеш клуча на контакт,че да не се пребиеш)ако спре да тресе значи е маховик а ако продалжава пак проверка на ходовата час.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
tobito написа:Колеги извинете колата е Голф 4 1,9 TDI 110 конски сили моторът е с номер AHF гумите са с оргиналните ляти джанти 16 цолови а доколкото накладки и дискове сменил сам ги дори лагери на главините тампони на мотора. Моля ви даите мнение може ли да е от този маховик гледам че го има като мнение.
Колега
- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Kona EV
- Двигател: EA113
Sashko_Trg написа:tobito написа:Колеги извинете колата е Голф 4 1,9 TDI 110 конски сили моторът е с номер AHF гумите са с оргиналните ляти джанти 16 цолови а доколкото накладки и дискове сменил сам ги дори лагери на главините тампони на мотора. Моля ви даите мнение може ли да е от този маховик гледам че го има като мнение.
Колегамного си стресиран нещо по-спокойно
защо направо не идеш до Варна при колегата Ifidik и той ще ти каже за какво става въпрос най-точно. Пък и както казват колегите най-вероятно е електрониката. Един чип и всичко се оправя. Да ама пък ако е електрониката няма ли топлия старт да се цака нещо ???
Не е задължително. То приблема всъщност неможе да се каже че е чисто електрически, просто ГНП-то прави някакви аномалии които се коригират перманентно с промяна на софтуера. Щом brezel и ifidik го оправят проблема, значи са разбрали какъв е той, но запазват мълчание по този въпрос - напълно в правото си, това е рядко знание което струва пари.
Такаче към колегата с проблема - започваш от най-безболезненото и евтиното - корекция на софтуера(чип) при колегата ifidik(Варна). Той на място ще ти каже ако проблема е маховик, стискай палци да не е

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”