Голф 2 1,6 ТД трудно пали

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
lo_lo93
Автомобил:
Двигател:

Голф 2 1,6 ТД трудно пали

Мнениеот lo_lo93 » Съб 04 дек 2010 15:24

Здр.на всички!Извинявам се ако съм объркал местото на темата но съм нов в форума :oops: .Направо на въпроса - Голф 2-ка ТД 1.6 проблема е в това, че сутрин много турдно пали на скоро сменях свещите и съм сигорен, че не е от тях.Посаветваха ме да сложа възвратно клапанче м/у горивния филтер и помпата, обаче пак трудно пали.А другия проблем е, че много често ми горят свщите каква е причината :?:

Предварително благодаря и се извинявам ако съм сгрешил местото за темата :bowdown
:wink:

ivo1_r
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 2

Мнениеот ivo1_r » Съб 04 дек 2010 20:03

какви свещи слагаш провери релето да не е прецакано да остава вклю4ено и затова да ти горят свещите

Потребителски аватар
ventotdi
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: ALH 1998

Мнениеот ventotdi » Съб 04 дек 2010 20:41

щом често ти горят защо пак да не са изгорели и сега така че ги провери ...ако са изгорели ...дори и една пак пали трудно.Купивай си на "Искра" ... за мен качество спрямо цена са номер едно ...аз съм с такива :) . Отзад да разбирам ли че мирише на неизгоряла нафта ... как пуши "пуф пуф пуф " или "пуууууууууууф" .... как работи като на 3 цилиндъра или просто изобщо не работи правилно няколко секунди ... тракане има ли ?

lo_lo93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lo_lo93 » Съб 04 дек 2010 21:22

Еми... свещите не помня какви са ...миреше малко на не изгоряла нафта да как пуши не мога да кажа обаче около 10-на секунди не работи както трябва и трака да :) но след 10 секунди всичко се нормализира и си е както трябва !а death

Искам да ви благодаря, че се отзовахте толкова бързо и ,че ми дадохте насоки какво да проверя !

Върни се в “Дизелови агрегати”