Поставяне на хидравлика
-
thunderstorm_11
- Автомобил:
- Двигател:
Поставяне на хидравлика
Така имам голф 3 1992 година 1.8 75 к.с .искам да си сложа хидравлика имам следните работи и да попитам може ли изобщо да се сложи хидравлика аааааа помпата е от г60 двигател. какво още ще ми е нужно който е слагал да помага моля..

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Поставяне на хидравлика
помпите за 2ка и 3ка са различни
поне така мисля
скоро слагах хидравлика на 2ката и като погледна на вентото каква е ми се вижда по-къса от 2ковата
като гледам снимките ти ти липсва маркуч от казана до помпата и от помпата до рейката
2рия ти е труден за намиране по принцип...
ако не греша за помпата то значи и помпа ти трябва
иначе стойките ги имаш...ама не знам дали и те не се разминават
поне така мисля
скоро слагах хидравлика на 2ката и като погледна на вентото каква е ми се вижда по-къса от 2ковата
като гледам снимките ти ти липсва маркуч от казана до помпата и от помпата до рейката
-
thunderstorm_11
- Автомобил:
- Двигател:
аха ами помпа ще се намери ама тоя маркуч не може ли да се направи имам човек който прави всякакви маркучи а за цена да те попитам запознат ли си колко ще струват частите и лесен ли е монтажаparno написа:помпите за 2ка и 3ка са различни
поне така мисля
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ,ако не е късно трябва да вземеш още малко части от това G-60!
Значи освен маркуча за високо нлягане ще ти трябват каренцето на кормилния прът,ремъчните шайби на коляновия вал,водната помпа и алтернатора(или целия алтернатор),ако алтернатора има стойка трябва и нея да вземеш!Това е в общи линий,другото желание и работа! 
-
thunderstorm_11
- Автомобил:
- Двигател:
ivkata написа:Колега ,ако не е късно трябва да вземеш още малко части от това G-60!Значи освен маркуча за високо нлягане ще ти трябват каренцето на кормилния прът,ремъчните шайби на коляновия вал,водната помпа и алтернатора(или целия алтернатор),ако алтернатора има стойка трябва и нея да вземеш!Това е в общи линий,другото желание и работа!
Късно е вече хеех оаче мога ли да попитам водната помпа защо трябва да я сменям и алтернатора значи алтернатора ми е пистов а имам допалнителна шайба която сам сложил на коляновия вал оттрани само че шайбата е клиновидна сащо така и алтернатора на г60 то беше пистов дефакто мисля че ми трябва помпа с клиновиден ремък. така като хидравликата мове да се задвижи само от коляновия вал така мисля аз ако имате идеи даваъте. А пък на голфа се задвижват водна помпа алтернатор от коляновия вал с пистов рремък.
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
thunderstorm_11 написа:Късно е вече хеех оаче мога ли да попитам водната помпа защо трябва да я сменям и алтернатора значи алтернатора ми е пистов а имам допалнителна шайба която сам сложил на коляновия вал оттрани само че шайбата е клиновидна сащо така и алтернатора на г60 то беше пистов дефакто мисля че ми трябва помпа с клиновиден ремък. така като хидравликата мове да се задвижи само от коляновия вал така мисля аз ако имате идеи даваъте. А пък на голфа се задвижват водна помпа алтернатор от коляновия вал с пистов рремък.
Значи колега, не съм имал предвид да сменяш водната помпа,а само шайбата и.
Ако е така ,би трябвало да има съосие между нея и помпата(на снимката не е ясно)!?В такъв случай ще трябват само каренцето и маркуча!
-
thunderstorm_11
- Автомобил:
- Двигател:
ами от такъв двигател е ще видя стойката ако пасне значи и помпата ще пасне обаче незнам каре от каде ше се търси ..ivkata написа:thunderstorm_11 написа:Късно е вече хеех оаче мога ли да попитам водната помпа защо трябва да я сменям и алтернатора значи алтернатора ми е пистов а имам допалнителна шайба която сам сложил на коляновия вал оттрани само че шайбата е клиновидна сащо така и алтернатора на г60 то беше пистов дефакто мисля че ми трябва помпа с клиновиден ремък. така като хидравликата мове да се задвижи само от коляновия вал така мисля аз ако имате идеи даваъте. А пък на голфа се задвижват водна помпа алтернатор от коляновия вал с пистов рремък.
Значи колега, не съм имал предвид да сменяш водната помпа,а само шайбата и.Но както и да е,с новите данни някой неща се променят,тази допълнителна шайба която си монтирал на коляновия вал,от G-60-тката ли е?
Ако е така ,би трябвало да има съосие между нея и помпата(на снимката не е ясно)!?В такъв случай ще трябват само каренцето и маркуча!
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Спокойно
,каретата са два модела ,със ситни или едри шлици!Виж какво е на твоята рейка ,и съответно си търси
!Само за сведение на моята двойка съм с пасатово! 
!Само за сведение на моята двойка съм с пасатово! 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”