Може ли да се вярва на коментарите в avtogumi.bg

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: Може ли да се вярва на коментарите в avtogumi.bg

Мнениеот hooligan_sk » Чет 02 дек 2010 9:26

ditronix написа:Здравейте,рядко влизам във форума поради причината,че карам РЕНО.Регистрацията съм направил по повод на един проблем на познат който кара ПОЛО.Днес рових из нета за гуми-жена ми чака нова кола,а тя ще дойде с летни галоши,което налага да се купуват и гуми.Та търсачката ме доведе до тая тема.В първия пост колегата maxpayne пуска снимка от от сайта avtogumi.bg, в която се четат две почти еднакви мнения с различни автори и разлика само в размера на гумите.Първото мнение е мое-казвам се Драгомир Димитров.Още миналата година това повторение ми направи впечатление,но нямаше как да реагирам.Вероятно колегата го е домързяло да напише нещо свое и ме е копирал.Заставам зад всяка моя дума,която съм написал там!Историята е следната-през ноември си поръчах МЕГАН III и беше ясно,че ще го получа с летни гуми.Датата за доставка беше определена през януари.Около всичките бъркотии и ядове за забавянето потърсих зимни гуми за колата и избрах цитираните HANKOOK W 440.Отсега заявявам-изобщо не съжалявам за направеният избор!Цена,качество на гумите,реакция и обслужване от страна на продавача-ПЕРФЕКТНИ!През декември,когато заваля навсякъде синът ми се оплака от гумите на старата кола-R19.Поднасяла,не спирала и т.н.Поръчах две от същите гуми със съответния размер.На следващият ден гумите бяха у дома и съответно монтиран като предни на 19-ката.Синът ми грабна колата и след полвин час се върна. Вка ми:Ела,карай и кажи какво става!Качих се на колата-времето беше кошмар-вали мокър сняг и трупа,никой тук в Провадия не чисти улиците.Излязохме,подкарах колата и бях удивен от промяната в поведението и на пътя!Нищо общо с преди!През януари дойде и МЕГАН-а.Гумите,с които дойде-летни MISHELIN ENRGY SAVER бяха сменени с купените вече HANKOOK W 440 още в магазина.През цялата минала зима не сме имали проблеми,а помним какво беше.Синът ми учи в Добрич и редовно пътуваше до Провадия и Варна.Сега 19-ката е обурудвана с още една двойка от същите гуми.За бълхата,която чакаме за жена ми-CITRОEN C1 търсих пак W 440,|но за съжаление тоя размер-155/65/14 не се предлага!Спрял съм се на FALKEN и се надявам да излязат също така добри,както и HANKOOK.Само ще добавя,че гумите,които досега съм получавал от споменатият интернет магазин идваха още топли-с DOT 3-4 седмици преди доставката.Хората са изключително коректни и мисля,че никога повече няма да купя гуми от друг доставчик!Всичко това го написах с едничката цел да разсея съмненията относно публикуваните мнения-моето поне е истинско и не е продиктувано от никого.Това е.Съжалявам,ако съм отегчил някого.
А,ако някой може да даде мнение за FALKEN-ите-ще бъда изключително благодарен!

Ам браво, хубаво си се включил :)

От тези резултати: http://www.avtogumi.bg/oscommerce/advan ... d=&x=9&y=6

Falken и Firestone са най-лошите гуми, в този ред :да:

katri71
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katri71 » Чет 02 дек 2010 13:19

Още един плюс и от мене за ел.магазин.Тази година пазарувах от тях - гуми Nokian.Всичко по доставката беше на ниво,получаваш и гаранционна карта, гумите отдавна са на колата и за сега съм супер доволен от тях.За мен основен критериий е удобството при покупката и големия избор в магазина, а цените им определено са по-добри от тези на Диана, където обслужването(поне в Пловдив) е отврат.

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Пет 03 дек 2010 19:44

шшшшш тия са мафия по всички средства за комуникация.Нека застанем на твоето място-в един форум казват че мнението ти е фалшиво, съответно ти го намираш и се регистрираш за да докажеш на хората че един сайт е коректен.Е пич кво та боли освен ако не си от фирмичката.А и ако бях аз примерно, нямаше да пиша такъв ферман за обяснение.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 03 дек 2010 20:12

Що? Аз пък съм склонен да му повярвам на колегата. Както се вижда има и колеги от форума, които са доволни, какво е толкоз невероятното :roll: ? Хубави цени, пресен дот, какъв е проблемът? :?:

Потребителски аватар
hitman0013
Автомобил: GOLF 4
Двигател:

Мнениеот hitman0013 » Пет 03 дек 2010 20:15

stefan4o написа:Що? Аз пък съм склонен да му повярвам на колегата. Както се вижда има и колеги от форума, които са доволни, какво е толкоз невероятното :roll: ? Хубави цени, пресен дот, какъв е проблемът? :?:

ама то не е въпроса дали фирмата е некоректна, измамва хора или продава некачествена стока.Въпроса е че коментарите са фалшиви.Някой път прекалената реклама си е антиреклама.

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пет 03 дек 2010 20:15

Доста трудно доказуемо е, че са фалшиви ми е мисълта на мен mhihi

Потребителски аватар
Tihon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihon » Пет 03 дек 2010 23:48

И още нещо - коментарите са фалшиви, но отзивите от фирмата са добри - ти би ли си купил при подобен случай ?
Аз да - с Ултра Грип7+ съм от тях, чакам снега да дам повече инфо, но имам вече около 1000 км на сухо и дъжд без забележки. Даже и да приемем че коментарите са фалшиви - е,и...? Кофти марктеингов подход, по -важно е качеството на продукта и обслужването в края на крайщата, нали :)

Потребителски аватар
Sportakus
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sportakus » Съб 04 дек 2010 16:26

Не виждам голям смисъл в цялата тема, но аз също съм си купил 17" гуми от този сайт и наистина са изключително коректни и точни. За мен само това има значение, а що се отнася до това дали дадена марка гума е хубава или не, няма никакво значение в случая, защото те не са производители на гуми. За цените мога да кажа, че са супер и може да има и по евтини някъде ми добре, тогава купете си ги от там, а е нормално да си правят реклама хората, всеки си прави реклама. В това няма нищо лошо. Така, че който му изнасят техните цени и условия да пазарува, а на който не му изнася да си купува гуми от другаде и стига сме търсили под вола теле.
Държа да отбележа, че мнението ми е лично и не е обвързано с въпростния сайт по никакъв начин :да:

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Съб 04 дек 2010 17:33

Нямам мнение за магазина, но според мен мненията са рекламен трик...
Струва ми се невероятно всички потребители дали мненията си да са се регистрирали коректно с Име и Фамилия....
Целта е по този начин мнението, което е положително, да изглежда по достоверно, като зад него стои реален човек....

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Съб 04 дек 2010 20:47

булшит.
На мене колко пъти са ми копирали пожеланието към някой (примерно), без цитат, без нищо, ей така копи-пейст тука, в нашия форум. Кой какво рекламира тука? mhihi mhihi
Просто някои хора ги мързи и предпочитат да променят една дума, вместо да пишат цяло изречение :screwy

Потребителски аватар
vladobg78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladobg78 » Нед 05 дек 2010 21:16

Супердоволен съм от тях, вече 3 пъти си купувам гуми при тях и са винаги коректни, бързи и цените им са добри. Последно си взех зимни Hankook-засега са ок, като дойде големия сняг ще видим.

Потребителски аватар
Casamia
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Casamia » Пет 22 юли 2011 14:31

То хубаво, ама през юни са си сменили собственика. Дано доброто обслужване се запази, ако го е имало.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”