Бързи кредити ? Пари назаем ? Въпрос .
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BoromiR
- Автомобил:
- Двигател:
Бързи кредити ? Пари назаем ? Въпрос .
Здравейте колеги . Работата е такава , че днес в понеделник ще ходя да тегля бърз кредит , който е нужен за следващия ден . Някой от вас , който има опит в тези неща , би ли могъл да ме посъветва неговото мнение за най-добрия вариант като кредит . Четох доста неща из интернет пространството , но уви бих се доверил повече на колеги от форума . Трябва ми сума до 300 лв , за следващия ден . Благодаря предварирелно за информацията . 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Бързи кредити ? Пари назаем ? Въпрос .
а защо не пробваш с заем от приятел/и
- Sofiqneca
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се офф'а, но да не стане така местния лихвар да полежи малко в килията. Тва лихвартсвото... си е за панделата.
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Честно казано бързите кредити не са ми в компетенцията изобщо но ако имат лихви- по-добре от приятел:
1во - ще те разбере ако имаш затруднение.
2ро - ще ти е (или поне мен би ми било) 100 пъти по приятно ако вместо да дадеш лихва на банката го почерпиш или му дадеш % в знак на благодарност (така ще разбереш на кой моежеш да разчиташ и кой заслужава уважението ти).
На 300 лв. лихвата (ако има такава но сигурно има - никоя банка не дава кинти ей така зарад "честни сини очи") сигурно ще е нищожна но все пак за какво да я даваш на вятъра по-добре на близък.
Ако го сметнете за спамец - дебелата гума и сте вие
.
1во - ще те разбере ако имаш затруднение.
2ро - ще ти е (или поне мен би ми било) 100 пъти по приятно ако вместо да дадеш лихва на банката го почерпиш или му дадеш % в знак на благодарност (така ще разбереш на кой моежеш да разчиташ и кой заслужава уважението ти).
На 300 лв. лихвата (ако има такава но сигурно има - никоя банка не дава кинти ей така зарад "честни сини очи") сигурно ще е нищожна но все пак за какво да я даваш на вятъра по-добре на близък.
Ако го сметнете за спамец - дебелата гума и сте вие

Абе колегата сигурно се е сетил, че е по-добре от приятел, отколкото от банка. Едва ли не му е дошло на ум.
Колега, на твое място бих се притеснявал повече дали ще ми дадат толкова бързо- от днес за утре. Най-добрия вариант е овърдрафт, ако отговаряш на условията. Ако ли не, провери джет файненс. Ясно е, че лихвите са 20%. Май се кава джет кеш или нещо подобно.
Колега, на твое място бих се притеснявал повече дали ще ми дадат толкова бързо- от днес за утре. Най-добрия вариант е овърдрафт, ако отговаряш на условията. Ако ли не, провери джет файненс. Ясно е, че лихвите са 20%. Май се кава джет кеш или нещо подобно.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Той точно за jet cash и потобни пита, а не за банки.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
A има ли банка която дава кредити,като клиента е временен договор ?

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
На мене не ми дадоха , дори с перфектен трудов договор , и заплата превеждана при тях 

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на мен ми искха 108!!!!!% лихва..
Взех 1000 а трябваше да върна 2080..за 1 година...
Взех 1000 а трябваше да върна 2080..за 1 година...
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
От днес за утре е трудна работа, дори и при бързите кредити!
Общо взето възможностите ти се свеждат до тези, които покрият този критерий
Общо взето възможностите ти се свеждат до тези, които покрият този критерий

Dead man написа:A има ли банка която дава кредити,като клиента е временен договор ?![]()
на 99% няма да дадат, пак изключвам тези институции дето отпускат с адската лихва- при тях мисля, че почти всичко може.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
pakumba написа:Dead man написа:A има ли банка която дава кредити,като клиента е временен договор ?![]()
на 99% няма да дадат, пак изключвам тези институции дето отпускат с адската лихва- при тях мисля, че почти всичко може.
Клиент съм на дадена банка от 9 години.Имам няколко кредита изплатени към нея и нито едно закъснение.Сега съм на временен договор и не ми дават никакъв кредит.Няма такава глупост...

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Dead man написа:pakumba написа:Dead man написа:A има ли банка която дава кредити,като клиента е временен договор ?![]()
Клиент съм на дадена банка от 9 години.Имам няколко кредита изплатени към нея и нито едно закъснение.Сега съм на временен договор и не ми дават никакъв кредит.Няма такава глупост...![]()
Оооо за това им дреме на ***
И аз съм клиент на една банка (без реклами) от 100 години. Всички сметки (лични и фирмени) + кредитна карта от време оно, която е изпразване и пълнена поне 20-30 пъти (много ми е гот да си я ползвам).
И преди година ей така за улеснение поисках по-голям кредитен лимит и ми отказаха.
Ядосах се и я покрих цялата, но и това не ги трогна

(после пак я изпразних за да им е гадно, но едва ли са разбрали намека ми

Та тях ги интересуват само цифри и определени положения (за договори и т.н.).
- BoromiR
- Автомобил:
- Двигател:
Значи , разгледах в интернет и единствения най-добър вариант , който случих са Jet Cash . 20 % лихва , без документ за договор , само срещу лична карта . Варианта от приятели го изключих , идват празници и на всеки са му нужни пари 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”