Помощ за избор на 40-42'' LCD телевизор
Re: Помощ за избор на 40'' LCD телевизор
В правилата, и по конкретно в частта за задължително писане на кирилица никъде няма изключения. В тази връзка колега Коле70 или се вслушай в Лило и Стич или си има канален ред.
- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
Браво колега за забележката, вече разбрах как да пиша на български от телефона.Днес ако ми остане време след работа ще отида да погледна едно сони и ще пиша какво е и дали ми харесва.
- Бетончо
- Автомобил:
- Двигател:
За мен е най-добре да вземеш най-изгодния,кои знае каква разлика нямат телевизорите,отиваш в магазина гледаш кои как предава и си избираш,няма марки няма ала бала.Че Samsung и Philips са си номер 1 за мен така е,но за да си купя примерно някоя от 2-те марки трябва да е както сега има едни страшни по 55",ама те са по 5000 6000 лв там вече сериозно човек ще се замисли кво купува,иначе всичите останли 37" 42" обикновени телевизори за по 1300 лв няма смисъл да им се впрягаш,отиваш избираш най-изгодния и купуваш всички са хубави.
- kole7o
Колеги започвам май вече да клоня към плазмен телевизор.Вчера гледах филм по бтв на HD качество на един 32'' панасоник или филипс, не съм сигурен и все едно гледах театър.Все едно гледах нискобюджетен английски сериал, ако ме разбирате за какво говоря.Видях, че в Зора има промоция на ето този Панасоник http://skinflint.co.uk/a522716.html как ви се струва?Цената му е 1149лв.Искам да попитам дали при плазмите качеството на HD филмите ще е пак същото нереално и дразнещо като театър (питам понеже неразбирам от такива работи) и също така, защо и по каква логика плазмените телевизори са по-евтини от LCD телевизорите?
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
Искам да попитам дали при плазмите качеството на HD филмите ще е пак същото нереално и дразнещо като театър (питам понеже неразбирам от такива работи) и също така, защо и по каква логика плазмените телевизори са по-евтини от LCD телевизорите?
За мен Плазмите са единствен вариант много мек и приятен образ
Модела който си дал е повече от добър, а са евтини защото са "стара" технология сега актуалното нали е LED ...
и Панасоник и ЛГ са последните, които развиват и произвеждат панели/ Самсунг ползват Панасоник панели/
- kole7o
Точно това искам и аз образът да е мек и приятен за гледане, а не все едно гледам шоуто на пластелинените човечета
Мисля, че ще е плазма.

radi_nrj написа:kole7o написа: ama mn tok uj har4eli.
Ще те посъветвам следващия път преди да напишеш нещо което има потенциал да излезе глупост да отвориш сайта на производителя и да видиш кое колко харчи. В случая информацията ти е вярна, но стара т.е. вече не е актуалналошото е че за 1000лв не се сещам за модел плазма, който така да се каже горещо да ти препоръчам.
Този е най-евтиния убав http://www.technomarket.bg/products/09055053/panasonic-tx-p42u10e
Да но този е плазма колегата пита за LCD плазмите НЕ са хубави много хора се оплакват от плазмите LCD е най-доброто. Поради няколко причини, които сега няма да изброявам.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Kole7o, иди и ги виж на живо
Аз съм твърдо решил за себе си, че ще е плазма, но съм се насочил към по-високия клас G20 и V20. Жената грам не отбира от тея работи и я разходих в единия от техно магазините да види на живо за какво иде реч. И като разгледа телевизорите се спря на TX-P42G20 и каза: - На този картината ми харесва
. Та явно разликата е уловима и за пълен лаик.

- kole7o
То, че ще ходя по магазините ще ходя, просто тези дни нямах и няма да имам много време.Като ги поразгледам ще пиша какво съм си харесал.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
не че не е хубаво да имаш най-доброто, но все пак има значение какво се/ще се гледа ПРЕДИМНО, ако е Телевизия не е задължително да се търси fullHD. Та ако гледате предимно ТВ вземете си HD ready плазма и ще си гледате с кеф ако се гледа BlueRay и HDDVD тогава определено FullHD
radi_nrj написа:Kole7o, иди и ги виж на живоАз съм твърдо решил за себе си, че ще е плазма, но съм се насочил към по-високия клас G20 и V20. Жената грам не отбира от тея работи и я разходих в единия от техно магазините да види на живо за какво иде реч. И като разгледа телевизорите се спря на TX-P42G20 и каза: - На този картината ми харесва
. Та явно разликата е уловима и за пълен лаик.
Не знам дали ще се вслушаш в моя съвет, но поне послушай жена си. Изключително сполучлива матрица приятни цветове и дълбоко черно.За мен по добра покупка съотношение цена качество няма. А ако имаш и още някой лев отгоре мисля,че няма нужда да ти напомням за KURO(които дефакто се сляха с панасоник за по ниските класове).
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
to6koo написа:Да но този е плазма колегата пита за LCD плазмите НЕ са хубави много хора се оплакват от плазмите LCD е най-доброто. Поради няколко причини, които сега няма да изброявам.
Не че нещо ама се изказа неподготвен

- MiLaNoTo
- Автомобил:
- Двигател:
.alexx написа:не че не е хубаво да имаш най-доброто, но все пак има значение какво се/ще се гледа ПРЕДИМНО, ако е Телевизия не е задължително да се търси fullHD. Та ако гледате предимно ТВ вземете си HD ready плазма и ще си гледате с кеф ако се гледа BlueRay и HDDVD тогава определено FullHD
Точно така. И в този ред на мисли, ако се играе на PS3, гледат се Blue ray филми, т.н. Full HD LCD модел е по-добре от Full HD плазма.
Докато обратното, ако се гледа предимно телевизия (било то и цифрова

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
така и така сме в тема
ще дадете ли мнение за това,че ми е изгодно на цена
http://cgi.ebay.co.uk/HITACHI-37IN-FULL ... 2604wt_932
айде да добавя и това за мнение:)
http://cgi.ebay.co.uk/Sanyo-CE37FD47B-3 ... 1780wt_698

ще дадете ли мнение за това,че ми е изгодно на цена

Matematiks написа:така и така сме в тема![]()
ще дадете ли мнение за това,че ми е изгодно на цена![]()
Мнение само за първия мога да дам. Хубав телевизор с приличен звук, но на мен лично картанита ми е малко размазана,Проблема не е в матрицата, а някъде в управлението и.Съотношението цена качество си е супер.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”