Откраднати Брони и прагове от колата!!!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Откраднати Брони и прагове от колата!!!

Мнениеот Koksan » Пон 06 дек 2010 12:54

icoico написа:
Без лоши чувства смятам, че си доста психически лабилен за пилот на пътнически самолет...

Без лоши чувства .... Това как го прецени ти? :shock

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 06 дек 2010 13:02

bobocamaro написа:
group® написа:Успех в търсенето.
Дано поне веднъж се намери откраднато + злосторник :bishop

+1 Пожелавам на момчето лично да види върху коя кола са му частите..и да си ги свали с пребиването и лихвите от нея :evil:

Mи то не е гаранция че като ги види на нечия кола това да означава че човека който я кара ги е свалил от неговата.
Има стотици обяви във всички форуми "Продава"всякакви части втора употреба,голяма част от които са свалени от моята или твоята кола.Лощото е че хората продължават да ги търсят и купуват,свалят от твоята аз го купувам,после го вземат от мен и отива при трети и т.н.
Абе мизерна история,чак да се чуди човек в какъв зверилник живеем :evil:
Да се чуди човек да се смее ли да плаче ли,въжето на вратъ ли да си слага ...

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 06 дек 2010 22:59

Както каза някой, такива неща най-често се крадат по поръчка. И аз една сутрин намерих колата си с раздърпана и изкривена броня, но не беше открадната. Това, което ме е спасило е, че беше здраво занитена към гредата на основата, под номера. Препоръчвам този метод, както и да се занитят допълнително и номерата, защото също са обект на кражби.
Не възприемам за нормално да се отправят упреци към автора. И дано такива наглеци и кокошкари си намерят майстора. :beat_butt2

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пон 06 дек 2010 23:22

Koksan написа:
icoico написа:
Без лоши чувства смятам, че си доста психически лабилен за пилот на пътнически самолет...

Ами...съдейки по реакцията ти на доста елементарното заяждане на човека,израснал с жълто паве в памперса mhihi
...емоционална устойчивост – предразположеност към контрол и въздържане от емоционални реакции
добра функционална активност - способност за активна волева мобилизация, издръжливост на физически и психически натоварвания
постоянност на настроенията, липса на невротични тенденции
устойчивост на стрес и фрустрации
слаба раздразнителност и агресивност...

Нещо такова би трябвало поне да си чел някъде,освен ако КАМО не са я подкарали съвсем през просото :wink:

Имах съсед - дребен софийски айдук,беше спечелил едно Е 36 на комар и в разстояние на месец го накичи с всички възможни спойлери крила грилове и фарове за мъгла-съмнявам се да беше дал и лев за каквото и да било...та и твоите брони за съжаление са отишли при някой такъв с 80 процентна сигурност...

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Вто 07 дек 2010 1:33

Гадна история, която идва да покаже, че тунингът не е за всеки ;) Който иска да има хубава кола и да й се радва, трябва да има още една, с която да ходи да си я взима от платения паркинг.

Друго спасение няма. Или пък си караш колата сток и никой не те закача.

Тези брони и прагове - дано се намери нещо, ама надали. И аз съм на мнение, че някой цветнокож си ги е харесал. Да се возиш в такова бмв стана вече въпрос на чест за всеки жител на циганската махала. А ако е тунинг - това вече е гаранция за класа!

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Вто 07 дек 2010 12:17

Vlad777 написа:Гадна история, която идва да покаже, че тунингът не е за всеки ;) Който иска да има хубава кола и да й се радва, трябва да има още една, с която да ходи да си я взима от платения паркинг.

Друго спасение няма. Или пък си караш колата сток и никой не те закача.

Тези брони и прагове - дано се намери нещо, ама надали. И аз съм на мнение, че някой цветнокож си ги е харесал. Да се возиш в такова бмв стана вече въпрос на чест за всеки жител на циганската махала. А ако е тунинг - това вече е гаранция за класа!

По колата няма нищо тунинг! Това си и е СТОК вида! както е излязла от завода! Не съм добавял нищо и не смятам да го правя!

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Вто 07 дек 2010 12:22

icoico написа:
Koksan написа:
icoico написа:

Ами...съдейки по реакцията ти на доста елементарното заяждане на човека,израснал с жълто паве в памперса mhihi
...емоционална устойчивост – предразположеност към контрол и въздържане от емоционални реакции
добра функционална активност - способност за активна волева мобилизация, издръжливост на физически и психически натоварвания
постоянност на настроенията, липса на невротични тенденции
устойчивост на стрес и фрустрации
слаба раздразнителност и агресивност...

Нещо такова би трябвало поне да си чел някъде,освен ако КАМО не са я подкарали съвсем през просото :wink:

Имах съсед - дребен софийски айдук,беше спечелил едно Е 36 на комар и в разстояние на месец го накичи с всички възможни спойлери крила грилове и фарове за мъгла-съмнявам се да беше дал и лев за каквото и да било...та и твоите брони за съжаление са отишли при някой такъв с 80 процентна сигурност...

Чел съм го разбира се, а и КАМО не са я подкарали през просото!
Не мисля че реакцията ми е кой знае каква а и имайки се предвид случката, мисля че реакциите ми даже са доста смекчени!
Пуснах темата не за друго, а просто ако някой има информация и както съм написал .. за всяка намерена част ще има възнаграждение! Даже съм готов да си откупя старите части! Просто за пореден пък казвам ... не е нормално такива неща да се случват! 100% някой ги е видял и не е направил нищо по въпроса ... В чужбина, ако караш бързо по магистралата ще се обади някой да те натопи на полицията, тук .... всеки подминава и мълчи, дори да е видял нещо!

Не съм я пуснал, някой да ме съжалява или да ми съчувства! Търся Информация!

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Вто 07 дек 2010 13:56

Българска му работа.. :screwy

Оляхте темата на човека с простотии неземни, кой къде и защо паркирал. На кой от нас в Сф не му се случват подобни неща?! Това е НЕНОРМАЛНО абсолютно и всички трябва да се стремим всячески да го предотвратим.

Колега, един съвет - сложи си един gsm дайлер вързан към един шоков датчик (не към алармата, а само към шоковия датчик). Така поне следващия път ще бъдат изненадани порядъчно. Дайлери има по 50-60 лв, една предплатена сим карта и един стар GSM от 10лв и става работата.

Ако не си го направил, го направи и това: една стандартна обява със снимки и описание и по всички автофоруми, дата.бг и т.н. я напускай.

А този който я е взел, ще му се вземе и на него нещо. Това е неписан закон, да знаеш :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”