vw_derby написа:честито колега,много безаварийни километи и да те слуша
много красив автомобил...дай малко история как я купи,какво се случи,защо избра точно този автомобил
Историята не е от най-приятните . В УК беше наваляло доста сняг миналата седмица . Миналата сряда се наложи да изляза с колата (БМВ Е46 328CI) . Та карам си аз и срещу мене някъв дядка с Форд Фиеста идва доста засилен (улицата беше напълно заледена) като го видях веднага успях да отбия в ляво и да спра но както се досещате той не можа и ме удари в десния преден калник . Резултата беше : спукана гума , крива джанта , крив носач , крив амортисьор , смачкан калник и крива врата и кой знае какво още . Застрахователите установиха че вината не е моя и също така решиха че не е изгодно да се оправя колата и ми я изплатиха и най-доброто беше че ми я оставиха за мен с правото да си я оправя сам и карам по нататък .
Обаче реших че не ми се кара вече стара кола . В началото бях тръгнал за Е93 335и , но се отказах . После отидох в шоурум-а на Фолксваген с мисълта за Голф Р32 . Тоя ЕОС таман го носеха като отидах . Като го видях се влюбих и без много да мисля го взех .
Ето снимки на БМВ-то