Първа кола Голф 4 ?
- StreeTBikeR
- Автомобил:
- Двигател:
Първа кола Голф 4 ?
Така я да чуЯ мнения.дали е добра за първа кола. и какви са дефекти дава.. положителни и отрицателни черти .. ако можете споделяйте (ама да не вземете да ме откажите пЪк
)
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Първа кола Голф 4 ?
StreeTBikeR написа:Така я да чуЯ мнения.дали е добра за първа кола. и какви са дефекти дава.. положителни и отрицателни черти .. ако можете споделяйте (ама да не вземете да ме откажите пЪк)
такива теми с лопата да ги ринеш.
- StreeTBikeR
- Автомобил:
- Двигател:
Извинявам се ! 
- StreeTBikeR
- Автомобил:
- Двигател:
TiL написа:И все пак не вземай 1.4, 1.6
ама като си млад шофьор или токущо взел книжката имаш ограничение 2 год. май и трябва да караш кола до 1,6 или 1,8 (ама за не знам дали е до 1,8)
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ти си на 16, изкарай книжка най-напред, завърши школото, пък колата като и дойде времето. Може дотогава да ти дойде друг акъл.
- StreeTBikeR
- Автомобил:
- Двигател:
ем тамЪн мойта професия е двигатели ;] ще разБирам повече работи.. да се надявам още да ми харесва Модела-Golf
дяДо ми имаТ голф 3 GTD и оТ там се запалих. :]
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
StreeTBikeR написа:ем тамЪн мойта професия е двигатели ;]. :]
То и моита беше такава.
Ама за 4 години учене съм разглобил само 1 двигател (и то не целия):D и съм сложил 4 бутала на друг
Направо срам и резил. В училище по време на стажа ни караха да чистим двора от трева и да боядисваме 1 портал 
- StreeTBikeR
- Автомобил:
- Двигател:
то сега и аз бояДисВам някакви траби, ама ко да се прави .. 2-риЯ срок са почва исТинското пипане по двигателиТе .
п.п : ти коя година си учил и са те карали да боядисваш ?
Последна промяна от StreeTBikeR на Съб 04 дек 2010 17:45, променено общо 1 път.
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Момче, залягай над учебниците, че като те гледам колко си неграмотен... за кола имаш много време...
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
StreeTBikeR написа:то сега и аз бояДисВам някакви траби, ама ко да се прави .. 2-риЯ срок са почва исТинското пипане по двигателиТе .
2008-2009
-
stanioa29
- Автомобил:
- Двигател:
Моята първа кола е Голф 4, 1,9 TDI, 110 кончета - вдигат капака в сервиза за смяна на .... течностите и филтърните карантии - всичко е шест! Още си го карам и нямам сериозни проблеми! Давай ...
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
stanioa29 написа:Моята първа кола е Голф 4, 1,9 TDI, 110 кончета - вдигат капака в сервиза за смяна на .... течностите и филтърните карантии - всичко е шест! Още си го карам и нямам сериозни проблеми! Давай ...
Не дърпай дявола за опашката, че виж какви теми се появяват:
stanioa29 написа:Хора, помагайте! Имам следния проблем: на шофорското място и зад него отзадната страна, т.е. от лявата страна, взе да се появява вода, много вода, като вали обикновенно! Не е от радиаторчето на парното, не е от течността за чистачки - проверено е! Дайте акъл от къде може да влиза вода само от лявата страна /и отпред, и отзад/, препоръчайте някой сервиз или човек, който разбира, за да може да го погледне! Мерси!
Приятелю, нямаш нужда от кола в този момент, а мисля че имаш далеч по-важни приоритети. Вместо да четеш автомобилни форуми и да пускаш теми, земи се занимавай с по-важните неща. За всичко има време, няма за къде да бързаш.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Мале мале такива теми се пишат за щяло не щяло малкия още книжка не е вземал тръгнал да пуска теми каква да му е 1-та кола. Разбирам че има мерак ама форума се пълни с глупави теми после админите трябва да си играят да трият теми.
П.П Малък имаш още много време докато вземеш книжка.... пък и не се знае дали изобщо ще вземеш, такаче пиши по-добре когато му дойде времето сега просто няма нужда.
П.П Малък имаш още много време докато вземеш книжка.... пък и не се знае дали изобщо ще вземеш, такаче пиши по-добре когато му дойде времето сега просто няма нужда.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”