feikot написа:Далеч,не насърчавам да карат с летни...казвам,че АЗ карах,в една друга тема,поясних,че като се съобразяваш с обстановката и с пътя,няма проблем.Не може да си с летни и да караш със 120 по лед... тогава с каквито гуми да си,си си донор вече.С тези "глупости" исках да изтъкна способностите на торсен диф-а
Колега, за да кажеш това
и после да поясниш, че става дума за летни гуми през зимата малко си противоречиш сам. Никой, който се съобразява с обстановката не би обул в летни гуми колата си през зимата, камо ли да минава през проход. Твоето е безсмислен риск, граничещ с глупост и безотговорност, както към себе си и тези, които возиш, така и към останалите участници в движението. Нищо лично към теб, не оспорвам качествата на 4моушъна, но не бих се осланял само и единствено на него през зимата.поясних,че като се съобразяваш с обстановката и с пътя,няма проблем.
Нищо лично, не се чувствай обиден

Иначе и аз като останалите колеги бих посъветвал, че този 2.0 8-волтов мотор не е особено подходящ за това купе, особено пък в комбинация с всички колела задвижени. Според мен той е в графата бюджетни двигатели за несъстезатели (лично аз бих го предпочел пред всички други за модела), които не искат да робуват на колата си (разбирай да си харчат всичките пари по нея)