IceHeart написа: миналат година за малко да ми набутат ментелива за същите пари
IceHeart написа:Някой да има идея, как изглеждат новите винетки за 2011г, не че бързам да си купя, а да знам как изглеждат че миналат година за малко да ми набутат ментелива за същите париАко някой има снимка нека я сподели
Ljubon написа:IceHeart написа: миналат година за малко да ми набутат ментелива за същите пари
Ако я купуваш откъдето трябва, няма такава опастност. Трябва да се пази и касовата бележка.
LILO&STICH написа:баси,сега дали верно ще набъбне пътния бюджет?Тва с писането на номера,дали е законно![]()
Следващата година,може да поискат и копие на талона деа
LILO&STICH написа:ех,пак намазаха мишоците
IceHeart написа:LILO&STICH написа:баси,сега дали верно ще набъбне пътния бюджет?Тва с писането на номера,дали е законно![]()
Следващата година,може да поискат и копие на талона деа
До колкото разбрах по ТВ-то от тази година има в бЮджета 200 хиляди лева само от винетките, явно с вписването на рег. Номер на колите целят всички който имат по 2 коли съответно да имат и по 2 винетки на 2-те коли! С това да се вдигне бЮджета колко да се вдигне .... Ма немога да намеря реално къде се вписва тоя номер, не че няма начин да се побългари....
velinsl написа:LILO&STICH написа:ех,пак намазаха мишоците
как са намазали. старите вежат до 31.12.
Всички намаза, ама ми се струва че няма да е задълго.
LILO&STICH написа:Тва с писането на номера,дали е законно![]()
Nafta написа:А продават ли се вече?
Грозно ми е през декември да дам 67 лева за годишна винетка за 2010.Май ще драскам без винетка още 20-тина дни
.
В смисъл, че тази за 2011 си важи от първи?
Teogop написа:Nafta написа:А продават ли се вече?
Грозно ми е през декември да дам 67 лева за годишна винетка за 2010.Май ще драскам без винетка още 20-тина дни
.
В смисъл, че тази за 2011 си важи от първи?
Аз драскам без винетка от 4 години вече
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта