Здравейте колеги.Решил съм да си купувам GPS-че.Моля за помощ.Не търся нещо супер модерно,а просто да ми върши работа а и все пак разполагам с ограничен ресусрс,а именно 160-170лв.
По възможност да е с Bluetooth,да ми препоръчате някой модел- и от къде може да се закупи в София.
Засега съм се спрял на http://take.bg/01011-gps_navigator_pres ... scout_4110.Добро ли е ?
Разчитам на помощта Ви колеги.
Благодаря Ви предварително.

GSP до 160-170лв.
- tihomir_rs
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: GSP до 160-170лв.
Аз бих ти предложил Privileg 45FM, но няма блутут. Може да се намери за около 130лв. Има 2 ГБ вградена памет и идва без инсталиран софтуер. После можеш да му качиш всичко - Гармин, Иго и т.н.
Включвам се в тая тема да не пускам дублаж. И аз търся с изискване да е по-компактен да може да се носи и в джоба, не само за кола. Съответно да държи повече на батерия, но и като екстри да не е зле. Гледах един комбина с антирадар, видя ми се хитра идея.
-
- Автомобил:
- Двигател:
В Опел форума има един колега предлагащ навигации.
Натисни тук за повече информация!
Аз лично съм си закупил от него 4,3" модела и съм безкрайно доволен.
Има Bluetooth, Garmin програма с карта на България, както и iGo програма с карти на всички европейски страни
Цената е 170 лева, конкретно за моят модел.
Натисни тук за повече информация!
Аз лично съм си закупил от него 4,3" модела и съм безкрайно доволен.
Има Bluetooth, Garmin програма с карта на България, както и iGo програма с карти на всички европейски страни

Цената е 170 лева, конкретно за моят модел.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”