Взех един теглич от пасат Б3 дали ще стане на пасат Б4 1994г.
Някой правил ли е тази операция?
На теглича си седи пласмасата от бронята на Б3 дали трябва да я махна от теглича или да си остане?
Още нищо не съм предприел да правя питам за да знам с подробности,ще ви бъда благодарен за решението ми.
Теглич от Б3 дали пасва за Б4 ПАСАТ ? решено
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Теглич от Б3 дали пасва за Б4 ПАСАТ ?
мисля,че няма да стане,доколкото знам има разлика в бронята между двата модела,но пак ако някой знае повече да казва.
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
в форума има колега които сложи бронии от Б4 на Б3 без преправяне така че не мисля че ще има проблем при обратния вариянт.
Разлика в тегличите има но само между тези за седан и тези за комби-дупките са на различни места. Има и универсални тегличи с 4 дупки.При мен теглич от В3 стана без проблем. Само ще трябва да си направиш нова планка за буксата, ако не искаш голяма дупка в бронята. При В3 планката е по-навътре, зашото и самата броня е с друга форма и при монтаж на В4 планката остава зад бронята. Махни пластмасата и гредата от теглича-не ти трябват. Като си свалиш бронята просто отвиваш двете планки с които е била монтирана досега и на тяхно място завиваш теглича. Дупката най лесно се прави с поялник първо правиш малка и започваш да разширяваш докато мине ябълката. Захранването го дърпаш от левия стоп там всичко си е предвидено заводски.
- vinovniq
- Автомобил:
- Двигател:
ок
благодаря ви за информацията колеги като махна бронята ще видя със сигурност дали е така
благодаря ви за информацията колеги като махна бронята ще видя със сигурност дали е така

А от Б 1 или 2 комби(не съм сигурен каква е ?), дали пасва на на Б 3 комби.
- slavias
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата година сложих теглич от В4 на В3-Седан ,дори го купих от форума
Стана перфектно,нищо не се преправя,дупката я изрязах със зеге.

Стана перфектно,нищо не се преправя,дупката я изрязах със зеге.
angel999 написа:А от Б 1 или 2 комби(не съм сигурен каква е ?), дали пасва на на Б 3 комби.
Не става!!!
- vinovniq
- Автомобил:
- Двигател:
Вече го сложих и вече карам със него,стана без проблем .Благодаря ви за коментарите и мненията .Може да заключите темата.