Кормилна щанга MEYLE

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
cerosina
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Кормилна щанга MEYLE

Мнениеот cerosina » Пет 07 юли 2006 9:47

Здравейте ,
дайте едно мнение за кормилни щанги Meyle , купих ги от един голям магазин за авточасти от Дружба ( почти до моста към летището ) - там са два един до друг... и май се набутах:
1. струват малко май - 35 лв. едната
2. като пробвам с ръка не се движи лоста в шарнира... така ли трябва да бъде ...
иначе изглеждат добре , ябъклата не е ръждясала , няма драскотини, има лепенка за "качество" :)
Да знаете кой може да ми я смени без да сваля рейката , щото ме е страх че ще потече... Писал ЛС на никси ама той е май на море не отговаря.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пет 07 юли 2006 18:08

Аз съм купувал такива накладки и тампони на амортисьорите- определено не съм доволен от качеството на тази марка. А въпросния магазин продава основно датски части. Да се чуди човек как тази малка Дания произвижда почти сичко за почти всички немски автомобили. Лъжат предполагам. Вече избягвам да купувам от там. Инак това че не се движи шарнира е добре. Въпроса е кога ще се раздвижи повече от колкото трябва.

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MobilLife » Пет 14 юли 2006 11:20

Датски!!! Нема такова нещо....не си даваите парите за по-скьпи части с още по неясен произход.Смених тампон на инжекцията с 'датски' и за една година вече е почти готов пак за смяна-нагорял здраво,няма еластичност..... :wink:

Върни се в “Passat”