дебитометър иииии
дебитометър иииии
Здравейте колеги,въпросът ми е дали може заради дебитометър да да прекъсва колата на равна гас,или когато я изцепиш силно на пълна гас...напоследък доста се очестиха тези прекъсвания,все едно изключваш от контакт или нещо такова 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дебитометър иииии
Колицата каква е колега : жигули, москвич , вартбург , да не изброявам по нататък. 

Разкачи дебитомера и виж дали ще имаш същите проблеми.
Ако ти се занимава да мериш дебитомера ето тук има доста подробно описание,структура,блок схеми, параметри, аз преди няколко дена минах пълната процедура (измери и смени)
.
Ако ти се занимава да мериш дебитомера ето тук има доста подробно описание,структура,блок схеми, параметри, аз преди няколко дена минах пълната процедура (измери и смени)

- bryanokoner
- Автомобил:
- Двигател:
И аз да попитам все пак колата е б3 2.0 115к дебитомера ми е сменен с такъв от голф 2 1.8 замерих го има разлика от оригиналния по аутодата трябва ли да си търся оригинален
viewtopic.php?f=6&t=210004&p=2614199#p2614199 тук сам писал измерените стоиности и тези по аутодатата
viewtopic.php?f=6&t=210004&p=2614199#p2614199 тук сам писал измерените стоиности и тези по аутодатата
лелеее съвсем съм изключил да напиша за колата,съжалявам а тя е пассат 1.8Т 20V 2000Г
akon1 написа:toci79 написа:срещу 120 кинта го сменя6 с нов
120 от къде ?
от evro 07,а за около 220 лв.,оригинален на BOSCH
toci79 написа:akon1 написа:toci79 написа:срещу 120 кинта го сменя6 с нов
120 от къде ?
от evro 07,а за около 220 лв.,оригинален на BOSCH
мерси

- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Първо пробвай със дебитомер от друг автомобил 1.8т за да си сигурен че е от него а колкото до стойностите със ваг ком можеш да разбереш какви са а не какви трябва да бъдат.Моят дебитомер отчиташе че влиза въздух като за 3000 кубика (повече от колкото реално влиза)
сега забелязах и нещо друго,като я настъпя забива моцуна,когато почвам да ускорявам по бързо,и тези прекъсвания или забивания започват да се учестяват ...май няма да е дебитометър

- Alex_Heat
- Автомобил: Audi TT
- Двигател: 1.8T
Отвори си дроселовата клапа и виж дали е чиста. Ако е, значи трябва да е дебитомер!
отварях я и е идеално чиста,закарах колата на един сервиз в варна до затвора BOSH,хората казаха че нямали време сега да я гледат,но я покара единя и вика тази кола не може да върви толкова ако дебитомерът не е добре ... но знам ли аз,може да тръгва така рязко заради чипът,а да забива моцуната заради дебитометър,кофтито е че нямам от каде да взема дебитометър само за тестAlex_Heat написа:Отвори си дроселовата клапа и виж дали е чиста. Ако е, значи трябва да е дебитомер!