27литра в 20литрова бутилка
- Luskaviq
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
27литра в 20литрова бутилка
здравейте колеги, сега минах да сипя покрай газ- станцията газчица като бях изминал 135км от предишното сипване(пълна бутилка).казах им пак да я напълнят до горе и в моята газова бутилчиза която е 20л се побраха 27л(а бах минал само 135 км от предишното сипване).карам Г2 1.6 карбуратор.въпросът ми е битилката ли се е скапала или колонката на газстанцията?и без това преди тоя случай харчеше по 14л на сто 

- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Luskaviq
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сега съм рещил да карам до дупка и да видя колко км ще измина и като свър6и пак ще я напълня.е така един пут от пловдив се връщак и спрях на шел като бях минал 66км от пълна бутилка.сипаха ми за 14лв(а газта беше по евтина тогава).аз притесних кво се е преебало и дали ще си стигна до софия.на цариградско спрях на омв и ми сипаха 6л и колонката спря.тва значи се едно съм минал 140км с 6л.мене ме притеснява факта че имам туба отзад и от думкането да не се прецака некоя свръзка по газовата,а като е и с 10л по пълна отколкото трява да е

- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
MobilLife написа:Бате маи те цакат с топла бира !!! - ква е тая газ - да не е олово?
Или на газостанцията са пълни мизерници и те лъжат яко, или имаш проблем с поплавъка. Може да се разкачил и да не сработва. При всички случай внимавай с препълването, защото ако е второто в тия жеги си става доста опасно.
Бутилката колко литра ти е ? За да ти пълни 20 литра , значи би трябвало бутилката да е около 25 /защото точно около 80 процента се пълни от обема/, тоест 27 литра пак са прекалено много!!!
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
-
- Автомобил:
- Двигател:
моя проблем е подобен: отскоро съм на газ и бутилката ми 40л. Първите 2 пъти на бензиностанции МАРЖ до горе ми вкараха само 20л, следващия път на лукойл 29л (с които минах 512км), по следващия пак на лукойл на същата колонка 22л.Да пукна ако знам какво става. Иначе бутилката е 40л и на паспорта пише толкова.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Поплавъка не работи коректно. На 40л. бутилка зарежда до към 32-34 литра.shindoff написа:моя проблем е подобен: отскоро съм на газ и бутилката ми 40л. Първите 2 пъти на бензиностанции МАРЖ до горе ми вкараха само 20л, следващия път на лукойл 29л (с които минах 512км), по следващия пак на лукойл на същата колонка 22л.Да пукна ако знам какво става. Иначе бутилката е 40л и на паспорта пише толкова.

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
madmen написа:Поплавъка не работи коректно. На 40л. бутилка зарежда до към 32-34 литра.shindoff написа:моя проблем е подобен: отскоро съм на газ и бутилката ми 40л. Първите 2 пъти на бензиностанции МАРЖ до горе ми вкараха само 20л, следващия път на лукойл 29л (с които минах 512км), по следващия пак на лукойл на същата колонка 22л.Да пукна ако знам какво става. Иначе бутилката е 40л и на паспорта пише толкова.
или не е завъртяна докъдето трябва

Върни се в “Автогазови уредби”