jims написа:Мина времето на железните и стабилни машини и лаптопи... Забравете каквото знаете за която и да е марка. В ниския и среден ценови клас се реже от всичко: качество, гаранция, параметри и каквото още може да се сетите. Идеята е да има по-ниска цена и повече продажби. Сега познайте кой е потърпевш от цялата работаПък после ми хвалете тая и оная марка
Не е точно така. Между Марка и марка разликата е в нивото на хората в отдела за разработки. При китайските мАРКИ тия хора са хванати от гората и полето - съответно правят много неща по картинка без никаква идея защо трябва да го има и каква му е идеята. Производството може да е все в Китай, но много зависи кой/как/къде е правил прототипа и какви идеи е вкарал. По твоята логика защо да хвърля човек маса пари за VW/Audi на 5г. след като може за същите пари да си купи нова... дачия

bnick написа:Matematiks написа:аз пък съм се огледал в е тая тошибка http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=541353
кралския размернай практичен ми се вижда
13,3
Практичен само за разнасяне, за всичко друго ще пада яко взиране
За "взиране" настолен монитор на работното място. Ако смяташ че 18" лаптоп е по-добра идея...