Добър вечер колеги.Имам от 3-4 дена следния проблем.Както си карам,колата вече загряла можеби над 95 градуса започва да изпарява и изхвърля вода от казан4ето(забелязвам го отпред ми пуши под капака) за антифриза и макар да съм го затегнал яко пак изпуска вода.Нивото на антифриза след тази реакция слиза почти до дъното за 10-на мин.Днес вечерта като се прибирах забелязах че темп.на водата пише че ми е 98 градуса и перката не се включи(съмнявам се че датчика на перката ми се е развалил).Мисълта ми е може ли това да е някаква зашитна реакция при липсата(развален) на термостат,зашото нивото на антифриза стига 2 пръста под минимума(в казан4ето) и спира да изхвърля,или ми е спукано казанчето??
Благодаря предварително.......
Голф АБФ-антифриз???
-
polo motorsport
- Автомобил:
- Двигател:
- M-I-T-A-K-A
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф АБФ-антифриз???
Или е повредена капачката ... 
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
polo motorsport написа: 98 градуса и перката не се включи(съмнявам се че датчика на перката ми се е развалил).,.......
Смени този датчик, колега.
-
polo motorsport
- Автомобил:
- Двигател:
да тръгна от ново казанче или от термостат???
- pe6kata
- VW експерт

- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
с риск да се потретя, но тръгни от капачка , колкото и явно да не ти се вярва. Сложи друга или поне погледни в нея трябва да има гумен опъстен дали лежи на мястото си. Системата работи под налягане, а при теб такова няма и водата просто изкипява 
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”