Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
това с капачките на винтилите е най-често срещано за 1 година няколко пъти слагам и след 1 седмица изчезват ми писна ми и ги оставих така имам чувството че някои сасед ме следи само кога ще сложа че да ми направи мръсно
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Днес сутринта минавам пред блока в който живея и една кола на паркинга ми се вижда някак си по-различна от останалите. Поглеждам и ..... 4-те джанти с гуми откраднати , колата оставена на камъни и павета (предполагам , че собственика я е намерил така) и тасовете захвърлени в тревата!?!?!? Баси долните наркомани . Колата е Джета (2009-та модел).
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
За пореден път ми лепнаха капачките на джантите Голф 4 15''
Селянията във Варна не спира никога ...
За трета поредна зима ми крадат капачките на джантите и вече незнам какво да правя в тая примитивна държава като нашата.Вече си мислех че са отминали времената когато се крадяха сд-та,тасове и антени,но явно простотията ни тук в БГ няма край
Към колегите с такива джанти ми е питането от къде да взема някакви ментета наподобяващи оригиналните капачки или някакви по-евтини че тъй като неведнъж ми ги свиваха има горчиви спомени за 28лв. броя на всяка от капачките или иначе казано 4х28=112лв.капачки които ще покарам няколко месеца докато някой друг идиот не си ги хареса не ми се дават.То да знам че ги купувам един път и толкова да ги дам парите,но четвърти път да ме тупнат вече незнам.
Интересното е че и трите поредни години все като застудее започват да ми ги крадат,миналата година дори изродите ме ошетоха на връх Коледа
Ето това е модела на джантите и капачките:
За трета поредна зима ми крадат капачките на джантите и вече незнам какво да правя в тая примитивна държава като нашата.Вече си мислех че са отминали времената когато се крадяха сд-та,тасове и антени,но явно простотията ни тук в БГ няма край

Към колегите с такива джанти ми е питането от къде да взема някакви ментета наподобяващи оригиналните капачки или някакви по-евтини че тъй като неведнъж ми ги свиваха има горчиви спомени за 28лв. броя на всяка от капачките или иначе казано 4х28=112лв.капачки които ще покарам няколко месеца докато някой друг идиот не си ги хареса не ми се дават.То да знам че ги купувам един път и толкова да ги дам парите,но четвърти път да ме тупнат вече незнам.
Интересното е че и трите поредни години все като застудее започват да ми ги крадат,миналата година дори изродите ме ошетоха на връх Коледа

Ето това е модела на джантите и капачките:
- zlatko83
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: PN
кво да кажа тази година още нищо не са ми сваляли
.
ама миналата година три пъти ми сваляха капачките на винтилите на гумите и четири пъти ми сваляха капачките на газовата, като първия път ми отрязаха оригиналната на лавато.

ама миналата година три пъти ми сваляха капачките на винтилите на гумите и четири пъти ми сваляха капачките на газовата, като първия път ми отрязаха оригиналната на лавато.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
gti--- написа:не се живее братко,не се живее за тва тука дето ми е бачкането на волуек без пари седя през деня смао и смао да не се вясвам в софия нищо хубаво дупки кражби ,мене ме разсипаха в люлин но ще ги пипна
Сникерс, тебе пък какво те крадат, нали си оставяше гоуфа отключен с ключовете на таблото пред строежа

-
- Автомобил:
- Двигател:
Внимавайте какво оставяте в колите си!!!
Тая вечер към 18:30,на паркинга на Кауфланд2 в Плевен,ми отвориха голфа.Аларма нямам,но и да имаше,нямаше да я чуя в магазина.Бях вътре за 10 минути,като се върнах шофьорската врата беше леко открехната,а всичко от жабката беше извадено.Постоянно минават хора по това време,но явно са били бързи,смели,сръчни.
Нищо не са взели,но все пак е гадно че са ровили.
Не оставяйте нищо по колите,за да не направите празника на някой негодник.
Нищо не са взели,но все пак е гадно че са ровили.
Не оставяйте нищо по колите,за да не направите празника на някой негодник.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Re: Внимавайте какво оставяте в колите си!!!
Мизерниците са я видяли без аларма и затова са я отворили...Сложи си една...Иначе си прав,ама в БълХария оправия няма...
- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
Гадно е колега.... На мен така ми отваряха предишния голф (2-ка) в центъра на Перник
.Но тогава си бях виновен ... бях си оставил панела на ЦД-то и добре,че 1 час не им е стигнал да го извядят
Всички врати бяха отворени и нищо не липсваше освен,че ми бяха счупили панела на парното ...
Така,че колеги нищо по колата да не оставяте
ДАже ако нямате възможност да си поставите аларма,поне си направете един диот от тези за алармите да свети все едно има аларма и се надявайте да не барат
Поздрави

Така,че колеги нищо по колата да не оставяте

Поздрави
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Гадни наркоманци!!!
Кражби има навсякъде по света, не само в България.
Колега забелязал съм, че си много негативно настроен по отношение на нашата мила татковина. Какво чакаш, та не емигрираш? Лек път и успех в чужбина...
lion_heart002 написа:Мизерниците са я видяли без аларма и затова са я отворили...Сложи си една...Иначе си прав,ама в БълХария оправия няма...
Кражби има навсякъде по света, не само в България.
Колега забелязал съм, че си много негативно настроен по отношение на нашата мила татковина. Какво чакаш, та не емигрираш? Лек път и успех в чужбина...

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
И алармата не ги спира, давам пример!
Един седи до колата, чука гумита и колата почва да пищи!
Ако до 2 минути не излезе никой да огледа около колата, или да се покаже на зградите, пак ударя колата и се прави че не знае за какво иде реч!
И ако пак никой не се одзове (Собственика) Веднага атакуват!
Другото което е, собственика си изключва сам алармата шот вижда че колата не е пипана и после нападат, много са хитри тия Мърши, просто да ни пази Господ! Няма спасение, само Авто Каско!
Един седи до колата, чука гумита и колата почва да пищи!
Ако до 2 минути не излезе никой да огледа около колата, или да се покаже на зградите, пак ударя колата и се прави че не знае за какво иде реч!
И ако пак никой не се одзове (Собственика) Веднага атакуват!
Другото което е, собственика си изключва сам алармата шот вижда че колата не е пипана и после нападат, много са хитри тия Мърши, просто да ни пази Господ! Няма спасение, само Авто Каско!
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Можеш да сложиш един фалшив светодиод някъде по таблото с една схемичка да си мика, ида имитира аларма.
Гадно е колега, и мен днеска изтъргашиха, но халал да им е. То се връща, рано или късно. Тегли им една и се постарай да ги забравиш. Има кой да ги наказва и тях, и данък ше си платят така или иначе.
Гадно е колега, и мен днеска изтъргашиха, но халал да им е. То се връща, рано или късно. Тегли им една и се постарай да ги забравиш. Има кой да ги наказва и тях, и данък ше си платят така или иначе.
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
KingoftheROAD написа:Можеш да сложиш един фалшив светодиод някъде по таблото с една схемичка да си мика, ида имитира аларма.
Има такива диоди.Аз преди бях с такъв

Скоро ми се случи, пиша едни платежни в офис на Райфайзен, по едно време влиза един от местните бизнесмени и се похвали, че му дигнали 8000 лв. от дясната седалка на Туарег-а, паркиран отсреща на улицата. Никой не повярва, ама знам ли, може и да е било истина. Само мога да кажа по темата, че "наркомани" е доста изтъркано и като понятие и като съдържание. Има кражби и кражби, наистина емблеми и капачки за винтили може да ги свие някой дрогиран, ама да ти разкостят колата едва ли не професионално, това не са хора с мътно съзнание. От тази гледна точка, не принизявайте крадците до наркомани, някои са организирани групи и са истински професионалисти в занаята. Това не значи да ги уважаваме, а да имаме правилното отношение.
- Shakez
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBAB
ALESYZ написа:...Само мога да кажа по темата, че "наркомани" е доста изтъркано и като понятие и като съдържание. Има кражби и кражби, наистина емблеми и капачки за винтили може да ги свие някой дрогиран, ама да ти разкостят колата едва ли не професионално, това не са хора с мътно съзнание. От тази гледна точка, не принизявайте крадците до наркомани, някои са организирани групи и са истински професионалисти в занаята. Това не значи да ги уважаваме, а да имаме правилното отношение.
В повечето случаи винаги има замесени наркоманчета долни и изпаднали. В повечето случаи има хора, които имат знанията и ловкостта, научават изпадналите дроги на "занаят", като движат с тях. Виждал съм такива "смесени" групи. Не отричам, че има и професионалисти.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”