Без винетки.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
sam_boha
Автомобил:
Двигател:

Re: Без винетки.

Мнениеот sam_boha » Нед 12 дек 2010 12:47

enigma79 написа:
sam_boha написа:)

Пич,нещо ти куца в сметките,а имено ги правиш без кръчмар.Ако погледнем твоите сметки примерни,то от тия 5 000 000 лв и половината не отиват за ремонт на пътищата.Да аз ще продължа да кръшкам,искам прозрачност къде ми отиват парите.А ния няма да се оправим заради такива като теб,които живеят в розови сънища и си плащат за елементарните неща,двойно,тройно,щото така им казва държавата и май ако ви кажи на такива като теб да приемат наведена стойка напред,докосвайки с пръстите на ръцете си,пръстите на краката си и да ви го надене мощно,то вия ще го направите и ще се радвате като пеленаче на женска гръд че държавата ви е опънала и продължава да ви опъва :dummy:

На такива като мен им викат съвестни граждани и данъкоплатци. Такива са голям процент от хората, живеещи "на Запад". Тях не ги спират по ГКПП-та за неплатени глоби и данъци, нито приплакват на полицаите, че са забравили преглед, данък, винетка, застраховка, гуми, вериги, аптечка. Те не се притесняват от въпросните служители ( в това число данъчни, пожарна, поземлена комисия и т.н.), защото са изрядни.
Смяташ ли, че всички, които не престъпват закона, са балъци и ги "опъват"?
Изключителна гордост ли е, че прекрачваш де що забрана или закон има?

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Re: Без винетки.

Мнениеот group® » Нед 12 дек 2010 12:54

Мисля да ключя вече, защото край няма да има и се повтаряме вече :lol:

Ясни са тезите на всички страни, всеки си решава и преценява ;)

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”