Velko написа:.... Не искам да отварям въпроса за хибридитеСлед години ще се смеем на неща като кола на газ,защото няма да съществуват.
Kovach написа:......
theultimate написа:5.5 нафта.....мислех че говориме за реални разходи. Моя голф също съм го докарвал с пенсионерски похвати до малко под 9 газ в София зимата в най-големия сняг. Това не значи че тая кола харчи толкова попринцип...
Kovach написа:Без да се обиждат колегите,нищо лично към никой,но...Нафтата е за печките,газта за котлоните,бензина е за колитеТова в кръга на шегата разбира се.Аз лично си карам вентото на бензин,харчи ми 5-5,5 на сто.Но имам и сеатче cordoba което,(както на всички е известно)е с двигател на W,чист дизел е и харчи 4 на 100 извън града.Затова колеги,кой както му е изгодно така да кара.Лично мое мнение е че газта в колите някак си не пасва,беше хит преди години и който е сложил или е закупил колата с газова уредба...ок,няма проблем и нека си прецени как и с какво гориво да кара.Аз лично никога няма да сложа газова уредба в колата си,и без това един автомобил е достатъчно опасен,за какво аджеба да вкарвам още риск в пътуването.
П.П. Виждал съм как се взривява газова бутилка на кола (след катастрофа)...уверявам ви,гледката е крайно неприятна.В първия момент (след катастрофата) колата наистина подлежеше на ремонт и можеше да се използва пак,но след минута...половината я нямаше :|
pedalchobaba написа:Велко, знаем колко харчи едно дизелово Поло в София и навън.
Освен това искам да ти кажа, че каквито и сметки да се правят няма дизел, който при равни условия да бие по себестойност на километър бензинов двигател с АГУ. Дори при сегашното съотношение на цените на горивата.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта