Фабрична аларма - заключва, но не се активира
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Фабрична аларма - заключва, но не се активира
Здравейте, колеги - от 1 седмица ме мъчи алармата и не мога да го разбера защо така . Като цъкна да заключа било то от дистанционното или от ключа, няма значение централното заключва но алармата не се активира. Мигачите не светкат за заклчючено положение и диода на шофьорската врата не светка. Като затоворя вратите плафончетата гаснат, за това мисля че не е от микроключе , но и не мога да разбера от какво е. От време на време си се активира нормално. Снощи имах проблем и не искаше и я зарязах така само заключена
- rosko-rs
- Автомобил: VW GOLF IV GTI
- Двигател: AGU -1999
Re: Фабрична аларма - заключва, но не се активира
колега казваш че плафоните гаснат,а дали се палят от всяка врата,даи на контакт и една по една отваряи и затваряи,багажника сьщо,при мен задна лява не работи винаги и така става,не трьгва алармата,но в тоя студ ще чака
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Колега гаснат ... като отворя багажника си светка само тои, но работи и там . сигурно само от време на време се преебава некое дедазнам ....
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Ставаше въпрос дали като отвориш сяка една от вратите пали плафона.Питането е защото това е хроничния проблем на Г4 (особенно шофьорската врата)-прецаква се бутончето дето следи вратата,а към него е навързано чрез комфорт модула плафони,зумер фарове,централно,аларма.......
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
проблемът ти е в някоя от вратите... имаш напукани спойки в ел.частта на бравата... при това положение, за да пуснеш алармата, трябва след като веднъж си заключил, да изчакаш 5сек. (примерно) след което отново да натиснеш заключване... тогава ти светкат мигачите (ако е активирана тази опция) или заедно с тях има и едно бипкане (също ако е активирано)
- guzarin
- Автомобил:
- Двигател:
Да да аз разбрах светкат и следователно гаснат като съм на контакт и ги затворя, четох теми за микроключетата и светят плафоните като се отвори която и да е врата. Това което DimoNN е написал ми се струва по вероятно, но моята винаги е била без звукова сигнализация. Тя си е фабричната на клаксона при активиране светка два пъти и един път при дезактивиране без звук. Колега а тази опция как се активира, смисъл педполагам ваг-ком ама по точно ?!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”