Проблеми след опит за кражба - решени

Техническа и сервизна информация за Passat
K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Проблеми след опит за кражба - решени

Мнениеот K » Нед 12 дек 2010 17:02

Пасатко се оказа мишена на автоджамбази преди няколко дни, но за мой късмет се разминах само със смяна на ключалки и почти два дни изгубено време по застрахователи, полиция и ключари (имобилайзера ме е спасил).
Мишоците са бърникали по страничните мигачи с надеждата на обезвредят алармата и оттам сега имам проблеми. Първо като запаля колата на дисплея на климатроника се появяват странни надписи и след това не духа изобщо, дори да му дам на макс. Чистачките също не функционират, мигачите и фаровете. Интересното е, че след като изгася колата и я запаля след известно време всичко си работи нормално.

Човека, който ми слага новите ключалки проверява бушоните и каза че всичко е ОК там.

Другия проблем е, че при пускане и изключване на алармата не светят всичките мигачи, мъчиха се да го оправят, но явно не е в бушоните проблема.

Възможно ли е да има натрупани грешки в компютъра и да трябва да се изчистят или проблема е по ел. верига? Ако някой е запознат моля да помогне с мнение :beer

Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблеми след опит за кражба

Мнениеот deversant » Нед 12 дек 2010 18:05

Джамбазите барат с електроника,едва ли е в елверигата според мен.Трябва да отидеш при някой който е много навътре с ваг ком-а,за да ти го оправят.Но при кого...нямам представа!Може се пробваш при някой алармаджия,ако не си с фабричната аларма а с присадена втора.Това е мойто мнение,ако греша някой да ме поправи!Няма да се сърдя. :D

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Нед 12 дек 2010 18:34

потърси колегата Владко :idea:
п.с по всяка вероятност комфорт модула ти се е сдухал(тои управлява мига4ите когато колата е в покои)

Потребителски аватар
IANSTO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IANSTO » Нед 12 дек 2010 21:41

K написа:Пасатко се оказа мишена на автоджамбази преди няколко дни, но за мой късмет се разминах само със смяна на ключалки и почти два дни изгубено време по застрахователи, полиция и ключари (имобилайзера ме е спасил).
Мишоците са бърникали по страничните мигачи с надеждата на обезвредят алармата и оттам сега имам проблеми. Първо като запаля колата на дисплея на климатроника се появяват странни надписи и след това не духа изобщо, дори да му дам на макс. Чистачките също не функционират, мигачите и фаровете. Интересното е, че след като изгася колата и я запаля след известно време всичко си работи нормално.

Човека, който ми слага новите ключалки проверява бушоните и каза че всичко е ОК там.

Другия проблем е, че при пускане и изключване на алармата не светят всичките мигачи, мъчиха се да го оправят, но явно не е в бушоните проблема.

Възможно ли е да има натрупани грешки в компютъра и да трябва да се изчистят или проблема е по ел. верига? Ако някой е запознат моля да помогне с мнение :beer

От къде си ? Аз имам кабел и мога да ти услужа да провериш за грешки !

K
Автомобил: Passat B6
Двигател: DSG 4x4 CBBB

Мнениеот K » Вто 14 дек 2010 21:41

Изгорял клеморед е бил проблема и тук-таме натрупани грешки. Благодарности на момчетата от Герман :beer

Върни се в “Passat”