а е задължително да погледнат в пакета!
вече дали ще се усетят е друг въпрос...
DragoGT написа:в пощата лелките като погледнат пакета и ако се сетят можеш да имаш проблеми
Дашо написа:DragoGT написа:в пощата лелките като погледнат пакета и ако се сетят можеш да имаш проблеми
Драго, а съвсем друг въпрос е, как ще успее да се сдобие с редовни рег.табели в КАТ.
6669 написа:Навсякъде другаде по света може да се сдобие лесно, но не и в България. Аз лично си донесох един испански
lion_heart002 написа:Ако не сте забелязали говорим за USA,няма да има проблем да сложиш какъвто номер искаш!Проблем може да има само при изнасянето на номера от БГ-просто ни е смотана държавата...Аз иначе от USA си донесох около 10-ина номера в куфара...Еми как ще е лоша колега-една кола минава през 8-9 човека собственици и всеки път БълХария прибира пари за това(нотариус,пък табели,пък талони....ПЪЛЕН СМЯХ)-системата е нямам думи просто...В Ирландия ПРИМЕРНО не плащаш нищо при покупка или продажба на кола(номера не се сменят,през нотариус не се минава),ама се отплеснах нещо...
lion_heart002 написа:Ако не сте забелязали говорим за USA,няма да има проблем да сложиш какъвто номер искаш!Проблем може да има само при изнасянето на номера от БГ-просто ни е смотана държавата...Аз иначе от USA си донесох около 10-ина номера в куфара...Еми как ще е лоша колега-една кола минава през 8-9 човека собственици и всеки път БълХария прибира пари за това(нотариус,пък табели,пък талони....ПЪЛЕН СМЯХ)-системата е нямам думи просто...В Ирландия ПРИМЕРНО не плащаш нищо при покупка или продажба на кола(номера не се сменят,през нотариус не се минава),ама се отплеснах нещо...
6669 написа:Според мен, ако отпред има номер трябва да е еднакъв с задния - иначе ще има глоба. Не говорим за фалшив номер който да седи на стъклото, а номер който е валиден и седи на бронята
Дашо написа:DragoGT написа:в пощата лелките като погледнат пакета и ако се сетят можеш да имаш проблеми
Драго, а съвсем друг въпрос е, как ще успее да се сдобие с редовни рег.табели в КАТ.
Ако някой разбере, че си си взел рег.табели от там (принципно там колите трябва да се предават без рег.номера) ще бъде лошо и за теб и за пичовете от пунктаdjofar написа:от вторични мога да ти намеря колкото искаш номера
djofar написа:от вторични мога да ти намеря колкото искаш номера
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта