Barboukov написа:Отмяната на отборните заповеди - поредното рамо, което ФИА удря на Ферари. Упорито се опитват да убият спорта.
точно обратното

Barboukov написа:Отмяната на отборните заповеди - поредното рамо, което ФИА удря на Ферари. Упорито се опитват да убият спорта.
13 Декември 2010
VW приветства новите двигатели във Ф1
"Това е добра начална точка за бъдеща програма в спорта"
Немският производител VW приветства решението на ФИА за нови двигатели от сезон 2013. Въпреки това, компанията все още отказва да се намеси в спора за титлата в най-авторитетната надпревара Формула 1. Миналия петък, федерацията даде зелена светлина за 4 цилиндрови турбо агрегати, което автоматично отведе погледите към производителя от Волфсбург. Германците отдавна имат интерес към спорта, но не и с V8 двигател. Моторспорт директора на компанията Ханс Йоахим Щук коментира:
"Условията за навлизането на нашата марка в спорта бяха изпълнени. За сега не сме решили все още нищо, но със сигурност одобряваме и приветстваме решението на ФИА да въведе нови двигатели от 2013 година. Това е добра начална точка на бъдеща програма на VW във Формула 1", сподели той
Ludia написа:Barboukov написа:Отмяната на отборните заповеди - поредното рамо, което ФИА удря на Ферари. Упорито се опитват да убият спорта.
точно обратнотокакто се видя, то на Ферари не им пречи тая забрана... така че това е рамо за всички останали
tisho_psg написа:Ludia написа:Barboukov написа:Отмяната на отборните заповеди - поредното рамо, което ФИА удря на Ферари. Упорито се опитват да убият спорта.
точно обратнотокакто се видя, то на Ферари не им пречи тая забрана... така че това е рамо за всички останали
Защо да е точно обратното.Нима мислиш,че от Ред Бул примерно ще нареждат на пилотите си да си подаряват/крадат победи?
Всичко е въпрос на усещане за спорта-дали е само спорт,или гонене на цели и резултати с цената на всичко...
escrime написа:Ето още малко за VW във Формула 1 от пресата тази сутрин:
"Фолксваген" влиза в спорта с новите двигатели
escrime написа:Ludia ще ме намрази, обаче, защото на когото заложа - губи!
Ludia написа:escrime написа:Ludia ще ме намрази, обаче, защото на когото заложа - губи!
ами мисля, че ако заложиш на него няма да сбъркаш
Ludia написа:tisho_psg написа:Ludia написа:Barboukov написа:Отмяната на отборните заповеди - поредното рамо, което ФИА удря на Ферари. Упорито се опитват да убият спорта.
Защо да е точно обратното.Нима мислиш,че от Ред Бул примерно ще нареждат на пилотите си да си подаряват/крадат победи?
Всичко е въпрос на усещане за спорта-дали е само спорт,или гонене на цели и резултати с цената на всичко...
естествено, че мисля.... ти кво си мислиш че редбул са светци ? и че няма заповеди и при тях ?! ХА-ХА-ХА
и не е само спорт.... защото когато свършат парите, излизаш от спорта... т.е всичко е пари
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта