bagera написа:
Тази снимка от твоята двойка ли е? И ако да тоя климатроник как смяташ да го пуснеш?
п.п. Ако всичко накрая заработи ще е най-маняшката двойка!!!

bagera написа:
dido0o``` написа:bagera написа:
Тази снимка от твоята двойка ли е? И ако да тоя климатроник как смяташ да го пуснеш?
п.п. Ако всичко накрая заработи ще е най-маняшката двойка!!!![]()
toshara написа:Колега,а с това табло не ти ли опира лоста в "барчето" така да го нарека...Че ми се струва бая близко
Ии врътката за стъклата
golfmk1 написа:Интересно ми е с какви измервателни уреди ще е?И ако са от дачията как ще ги накараш да показват коректно
pavko написа:Това ще е голямо предизвикателство или по нашенски голям филм... Според мен варианта е само един, ако ще ползваш това табло нареди всичко от Дачията...
kokobraiz написа:pavko написа:Това ще е голямо предизвикателство или по нашенски голям филм... Според мен варианта е само един, ако ще ползваш това табло нареди всичко от Дачията...
И двигателя ли?
pavko написа:kokobraiz написа:pavko написа:Това ще е голямо предизвикателство или по нашенски голям филм... Според мен варианта е само един, ако ще ползваш това табло нареди всичко от Дачията...
И двигателя ли?
Смяташ ли, че моторната електроника управлява арматурното табло...
pavko написа:kokobraiz написа:pavko написа:Това ще е голямо предизвикателство или по нашенски голям филм... Според мен варианта е само един, ако ще ползваш това табло нареди всичко от Дачията...
И двигателя ли?
Смяташ ли, че моторната електроника управлява арматурното табло... е ще се замае да реди и приспособява датчици и релета, които ще пускат аварийни, фарове и прочие, но като е решил да сменя таблото не виждам друг вариант...
exclusiveremix написа:Аз все си мислех,че таблото на боклука който карам(дачия сандеро Е2)е много грозно,но щом сте го сложили в голф 2 значи ви харесва.И наистина голфа с тва табло ще е много красив,и ако вградиш монитора в мястото за предните стъкла,аварийни и т.н.Успех колега! Трогна ме с това нещо !
sashobas написа:Багер при мен подкарах без проблеми уреди от голф4.Загледай уредите и ако можеш да ги вградиш ще се получи според мен добре.Между другото имам още един комплект уреди от 4-ка ГТИ до 260км в час.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта