Колегата ми си купи бмв 530тдс команрейл двигател и му нахакал резервоара с керосин и трансмисионно масло и нищо му няма,а вие сте тръгнали да се вайкате за някви си 200 грама двутактово масло на 60 литра нафта.

Колегата ми си купи бмв 530тдс команрейл двигател и му нахакал резервоара с керосин и трансмисионно масло и нищо му няма,а вие сте тръгнали да се вайкате за някви си 200 грама двутактово масло на 60 литра нафта.
kalata_1 написа:Към колегата Jettix, колко газ за горене слагаш на 10 литра нафта примерно? Мисля да пробвам, дори си взех газ днес, но незнам пропорцията.Благодаря предварително.
gioreto написа:След като прочетох темата реших да пробвам с двутактово масло. Все пак колата е абитурент тая година (93' набор), двигателя работи сякаш се трошат орехи в цилиндрите ... викам си ... нямам какво да губя, само мога да спечеля. Резултата за мен е удивителен.
Взех от колега авантакис 200 мл. двутактово масло (Руско, синтетично), сипах го в около 40 л. резервоар с нафта от Лукоил и след 1 км. двигателя млъкна. Никога не е работил така добре (каму ли при -10 градуса). Не съм вярвал, че стария коптор може да работи почти като нов
Евала на този дето се сети да захвне темата
rosen79 написа:gioreto написа:След като прочетох темата реших да пробвам с двутактово масло.
Те много хора не вярваха в това число и аз,но след пробата пеят друга песен,включително и аз.И тук има хора,които не вярват,но и не искат да пробват.Сигурен съм,че ако пробват и те ще запеят същата песен.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 48 госта