За Триене!
Re: Проблем с Голф 4 ТДИ 110 к.с - Изгасна по време на движение
на 100% егр клапата ти задържа откъ4и и вакумът и пробваи бе 4овек гаранция патил съм от това
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги имам подобен проблем както си карам и колата гасне пресветва лампата за подгрев на свешите и после трудно пали трябва да минат 2 3 минути и тогава пали рядко го прови но е неприятно като го направи на светофар дали е реле 109 колеги
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, при мен имаше същия проблем - със 140км/ч ми изгасна колата. Оказа се, че подкачащата помпа под задните седалки беше изгоряла. Предполагам, че това е довело до кравитация по тръбопровода за гориво и в основната помпа. Както и да е да не развивам теорий, смених помпата и всичко се оправи. Моята печка е 131hp, 96 kw. Успех.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
dnn написа:колеги имам подобен проблем както си карам и колата гасне пресветва лампата за подгрев на свешите и после трудно пали трябва да минат 2 3 минути и тогава пали рядко го прови но е неприятно като го направи на светофар дали е реле 109 колеги

Bygav написа:Колега, при мен имаше същия проблем - със 140км/ч ми изгасна колата. Оказа се, че подкачащата помпа под задните седалки беше изгоряла. Предполагам, че това е довело до кравитация по тръбопровода за гориво и в основната помпа. Както и да е да не развивам теорий, смених помпата и всичко се оправи. Моята печка е 131hp, 96 kw. Успех.
110 нямят помпа в резервоара
- muko
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: KR 1991
Да няма помпа. Странното е,че ми гръмна турбината и като я смених пак така прави 

Върни се в “Дизелови агрегати”