тресене при палене афн
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
тресене при палене афн
здравеите преди един час,си тръгнах от работа беще+1, качвам се в пасатко ,давам контакт подгреващите работиха около 4-5 сек. почвам да паля уви колата пищи свети таблото(абс удивителен)държа на стартер ха да запали леле като започна да тресе двигателя яко,повъртях около 5-6 сек.и повторих пак подгрях,и пак същата работа пищи свети и тресе но запали, на таблото остана да свети за около 2-3 сек лампата за маслото(сменено преди 2000км) ,да добавя нов акумулатори 75а на има няма един месец,сменен датчика на антифриза подгреващите работят (свещи) а сутринта при -2 запали каде каде по лесно без тресене,моля помагаите за съвет.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: тресене при палене афн
слаб ти е акумулатора или не е зареден или има някакъв проблем с него може и в стартера да е проблема
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
акумулатора изклучвам да е в него проблема замерен е 12,8в запален двигател 14 .8волта,съмяваме да нее проблем гнп - дюзите,последно гнпето го пипаха не на ваг ком, чука едно маисторче, на горе на долу по него но от тогава до сега си палеше ,добре за стартера да е проблем в него та тои си върти здраво.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Грешки има ли някакви,за да не гадаеме!??А като чука онова майсторче,ваг-ком имаше ли до чукчето? 

- KORANDE
- Автомобил:
- Двигател:
аз мисля че клемореда е издал багажа,погледни го 

- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
добър вечар,така бях на ваг ком,но още,като трагнах на там ми направи впечътление че пасатко си е екстра на -3 запали седно е август, и отидох все пак,леко весъл хехеххе и там показа някакво си несъответствие на някакъв температурен детчик ,освен този на антифриза имало и друг и показваше -100 ,наистинали е това че съ два,иначе свещи релета сичко е добре.
- Branimir.Krastev
- Автомобил:
- Двигател:
тоя който ти показва -100 би трябвало да е датчика за външната температура.на дисплея каква външна температура ти показва?намира се под предната броня в основата на радиатора, може да се е разкачил...
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
Branimir.Krastev написа:тоя който ти показва -100 би трябвало да е датчика за външната температура.на дисплея каква външна температура ти показва?намира се под предната броня в основата на радиатора, може да се е разкачил...
нормална температура си показва,днес ми направи впечатление че много малко греят моите свещи на темп.-3 3-4 секунди маи е малко според мен
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
да добавя тази стрелка на нафтата защо играе нагоре на долу при мен резервара е пален почети и стрелката играе в рамките на едно оделение на долу едно на горе(защо си мисля че нещо със сондата е свързано).
-
- Автомобил:
- Двигател:
нормална температура си показва,днес ми направи впечатление че много малко греят моите свещи на темп.-3 3-4 секунди маи е малко според мен[/quote]
Колега ти предкамерен дизел ли караш,че искаш да греят повече.Нормално време си е за такава температура.
Колега ти предкамерен дизел ли караш,че искаш да греят повече.Нормално време си е за такава температура.
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
Major_Bobi написа:нормална температура си показва,днес ми направи впечатление че много малко греят моите свещи на темп.-3 3-4 секунди маи е малко според мен
Колега ти предкамерен дизел ли караш,че искаш да греят повече.Нормално време си е за такава температура.[/quote]
еми колега на темп.+5 ми греят повече 6-7 секунди.за това пища че този втори датчик не прави мизериите тои
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
провери стйноста на веремето за подгрев оригиналната стойност е 32768 при +7 е около 1 сек
-
- Автомобил:
- Двигател:
На студено добре ти греят.На топло обаче с това време уби вожда с томахавка 

- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
здравеите ,проблема рещен запущени смуквателни колектори.
темата може да бъде затворена
Svetlioman написа:здравеите ,проблема рещен запущени смуквателни колектори.
Направо не е за вярване.........
Чак толкова ли са се запушили? Даи малко повече инфо..
Върни се в “Дизелови агрегати”