Muncho написа:Направо си умирам от смях когато чуя от някоя кола да се дърпа ръчната
kristianatanasov написа:Muncho написа:Абе толкова ли са ви сдухани двигателите та на първа/задна колата да тръгва![]()
Когато паркирам, просто вкарвам първа/задна и ако има наклон навивам гумите към бордюра.
Е ти тогава защо навиваш гумите към бордюра,щом си сигурен в колата?
Иначе умираш от смях като дръпне някой ръчна,а ти навиваш гуметата? Кое е по смешно?
Нали си сигурен в колата,двигателя....и се хилиш на другите?
В Овча Купел повечето паркинги пред блоковете са със наклон-Е виждал съм не веднъж ,на някой тарикат,как колата му изключила сама от скорот и се спряла в насрешно паркираните коли!!!Не е само до сдухан двигател.....
Muncho написа:Навивам ги точно заради такива теми - я превъртял двигател, я изпуснала скорост.. което значи че има вероятност да се случи, но реално не ми се е случвало да намирам колата подпряна на тях
lion_heart002 написа:Всички автомобили там се оставят на ръчна и изключени от скорост!
santo_trafficante написа:Снощи я дръпнах да видя какво ще стане![]()
Ми днес нищо по различно не ставаНе беше замръзнала
santo_trafficante написа:Снощи я дръпнах да видя какво ще стане![]()
Ми днес нищо по различно не ставаНе беше замръзнала
rosen79 написа:Да те са вътре в самия диск.Но и тя не е застрахована.А на автоматик за какво ти е ръчна след като имаш паркинг?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта