голф 6 - пръскалки на фаровете
голф 6 - пръскалки на фаровете
в момента при пуснати фарове (т.е. винаги) при пръскане на вода на предното стъкло, изскачат и пръскалите на фаровете, което нямаше да е проблем, ако тия пръскалки нямаха някъв ненормален дебит и 5 литра течност заминават за 0 време. Искам да питам има ли разумен начин това да се корегира ? Примерно с програмиране на ВАГ-КОМ, да се изключи функцията за пръскане отпред изобщо, или ако има значение колко време се задържа лоста за пръскане на стъклото и да се сложи някъв интервал (в момента и двете пръскат едновременно)? Вариант 2 - изключване на пръскалните от буксите, грубо но ефективно 
- elimn
- Автомобил: Golf V
- Двигател: BKD 2004
Re: голф 6 - пръскалки на фаровете
На 6 е като на 5. Времето на ръката ти на лостчето е неправилно. Ако задържаш, тогава пръскат и те. Ако само помпаш както при къси-дълги/ Извини за примера,но така е по-разбираемо.../ пръска само на стъклото. И аз се видях в чудо в началото.
- niks76
- VW експерт

- Автомобил:
- Двигател:
с вагком може да се програмира времето за фаровете ;нормално е 1>5 аз ги слагам на 20 и къпеш
прави се long coding в група 9 electric system коригираш бита на колкото ти харесва
прави се long coding в група 9 electric system коригираш бита на колкото ти харесва
мерси колеги, ще се препрограмира значи, че сега явно е на минимума. Иначе на "къси-дълги" стана, ама фъска слабо, дет се вика (без ваг-ком) пълно щастие няма 
така, от Порше Изток отказаха да фикснат интервала, под предлог че не можело ... няма да ги коментирам. Метода "присветкане" също не е вариант, защото от 5, 4 пъти не сработва и пуска вода от всякъде, затова имам молба към някой колега с подходящ кабел за този голф, ако може през уикенда където и когато му е удобно да "удари" един кабел, за да оправим положението. Благодаря
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”