Прекъсване при палене
Прекъсване при палене
Колеги търсих тема на някои с болешка като моята но не открих става въпрос за пасат Б5 AHL прекъсва в началото само като е студен(първата минута) и след това няма проблеми и това не е всеки път ако някои може да даде някаква идея предварително благодаря,закачих колата на ваг-ком няма грешки.
-
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: APU 1999
Re: Прекъсване при палене
Колега и моята кола го прави този номер. Посъветваха ме да проверя датчика за темп. на водата, дросил. клапа и газовото ако имаш такова. Моя датчик е здрав но май не имаше добър контакт с буксата.Успех...
Мерси колега
,трябва да проверя и аз само да ми кажеш при тебе коя букса се оказа че като я паля и ми се обраща всичко като прекасва иначе нямам газ само бенз е.

-
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: APU 1999
При мен правеше проблем буксата на датчика за температура на охл. течност. Намира се в горната част на двигателя, м/у него и акум. За да си сигурен, датчика е здрав можеш да провериш, като го извадиш и потопиш работната му част във вода: при 30град. трябва да измериш 1500-2000ома. а при 80град. 275-375ома.
Мерси отново значи ми предстои забавление когато почивам да пробвам и дано да има резултат.