Търся демо на Микроинвест склад.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
memo написа:"Много се зарадвах на мненията в тази тема относно +- Вече 3 години работя като консултант-счетоводител в Перфект Софтуер, ако имаш някакви въпроси за Плюс Минус ще се радвам да помогна "
колега, ами перфект няма офис в пловдив, само в бургас и търново, всички други са САМО дилъри
не го приемай като заяждане, такава ми е информацията
колега, ами перфект няма офис в пловдив, само в бургас и търново, всички други са САМО дилъри

- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ninja написа:memo написа:"Много се зарадвах на мненията в тази тема относно +- Вече 3 години работя като консултант-счетоводител в Перфект Софтуер, ако имаш някакви въпроси за Плюс Минус ще се радвам да помогна "
Колега, аз мисля че мнението ти е офтопик! Не знам какво общо има с темата?
Иначе ела да видиш какво ми пише на вратата и тогава ще коментираме

напълно съм съгласен, че е оффтопик, но от София казват, че имат офиси само в бургас и търново, а в градовете пловдив и варна само така се води, а всъщност са си самостоятелни фирми. за пловдив май беше кибер или нещо подобно. но пак казвам че не е свързано с темата - просто се придържам към голите факти
. познавам програмата добре и си струва парите, дано да допадне на колегата

- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.. колега .. прецени добре кое би ти вършило работа .. и кое не .. аз съм в занаята /счетоводна къща/ от 1996г. .. ползвал съм какво ли не вече .. всичко зависи от две неща .. колко пари си готов да похарчиш .. и какво удобство ще ти донесе ползването на програма за това .. имаче .. колкото и еретично да звучи .. в много от случаите е по добре .. на ръка .. иначе .. успех .. ако смяташ че мога да съм то полезен ... на ЛС или .. има мейл и Кю в профила ми .. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”