Търся демо на Микроинвест склад.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Съб 08 юли 2006 23:44

Само звучи сложно, а всъщност е много просто :) Веднъж ти отнема време само да заредиш калкулациите и от там нататък пей сърце. Програмата е доста улеснена честно казано и има много възможности откъм справки. Верно е е по-скъпа от Микроинвест, но пък си мисля че и качеството е на по високо ниво.

Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ninja » Нед 09 юли 2006 18:33

memo написа:"Много се зарадвах на мненията в тази тема относно +- Вече 3 години работя като консултант-счетоводител в Перфект Софтуер, ако имаш някакви въпроси за Плюс Минус ще се радвам да помогна "
колега, ами перфект няма офис в пловдив, само в бургас и търново, всички други са САМО дилъри
не го приемай като заяждане, такава ми е информацията :D

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Нед 09 юли 2006 20:52

Ninja написа:memo написа:"Много се зарадвах на мненията в тази тема относно +- Вече 3 години работя като консултант-счетоводител в Перфект Софтуер, ако имаш някакви въпроси за Плюс Минус ще се радвам да помогна "
колега, ами перфект няма офис в пловдив, само в бургас и търново, всички други са САМО дилъри
не го приемай като заяждане, такава ми е информацията :D

Колега, аз мисля че мнението ти е офтопик! Не знам какво общо има с темата?
Иначе ела да видиш какво ми пише на вратата и тогава ще коментираме ;)

Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ninja » Пон 10 юли 2006 19:30

напълно съм съгласен, че е оффтопик, но от София казват, че имат офиси само в бургас и търново, а в градовете пловдив и варна само така се води, а всъщност са си самостоятелни фирми. за пловдив май беше кибер или нещо подобно. но пак казвам че не е свързано с темата - просто се придържам към голите факти :D . познавам програмата добре и си струва парите, дано да допадне на колегата

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Вто 11 юли 2006 16:32

.. колега .. прецени добре кое би ти вършило работа .. и кое не .. аз съм в занаята /счетоводна къща/ от 1996г. .. ползвал съм какво ли не вече .. всичко зависи от две неща .. колко пари си готов да похарчиш .. и какво удобство ще ти донесе ползването на програма за това .. имаче .. колкото и еретично да звучи .. в много от случаите е по добре .. на ръка .. иначе .. успех .. ако смяташ че мога да съм то полезен ... на ЛС или .. има мейл и Кю в профила ми .. :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”