Странно тракане Г4
- LeVsk1_FoReVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Странно тракане Г4
Колеги,знам че има много такива теми,но така или иначе не можах да открия от какво може да е проблемът. Сутрин като запаля, пали без проблем,но като сработи на едно место и се чува едно трака трака трака с оборотите на мотора..абе общо взето си работи като трактор. Като завъртя волана в ляво и в дясно на моменти спира да трака, ама след 3-4 секунди отново започва. Същото нещо се получава дори и когато колата е топла и е работила преди това..по светофарите... Ходих при един майстор уж,дето работеше преди в унитеид, ама каза,че не знае от какво може да трака. Та въпроса ми е от какво може да трака така,защото е много дразнещо ? Колата е Голф 4 1,9 TDI 110 AHF
- Branimir.Krastev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странно тракане Г4
колега и при мен от както застудя последните 2-3 дни има подобен проблем- мотора стана малко по-шумен. поднати ми казаха че най-вероятно кофти масло или пикаеща дюза, но още не съм закачал на ваг.за по -сериозни проблеми водещи до тракане някой по-разбиращ от мен може да каже 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Branimir.Krastev написа:колега и при мен от както застудя последните 2-3 дни има подобен проблем- мотора стана малко по-шумен. поднати ми казаха че най-вероятно кофти масло или пикаеща дюза, но още не съм закачал на ваг.за по -сериозни проблеми водещи до тракане някой по-разбиращ от мен може да каже
Лоша центровка, помпа за регулиране...
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хидравлични повдигачи.
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
то хубаво може да тракат хидравличните повдигачи но те може да са здрави за сметка на това замери налягането на маслото ,защото ако е паднало мн тракат повдигачите както на студен така и на топъл двигател.
Върни се в “Дизелови агрегати”