santo_trafficante написа:Разлика в надписа от зад и чип от Брезелeddyman написа:А как го правят тоя номер, че и с 1.3 и с 1.5 двигател тежи 1 100 кг.?![]()
santo_trafficante написа:Разлика в надписа от зад и чип от Брезелeddyman написа:А как го правят тоя номер, че и с 1.3 и с 1.5 двигател тежи 1 100 кг.?![]()
One написа:аз бих предпочел по-малко да чистят улиците - най добре да спрат изобщо !
така повечето паплач няма да успее да излезе на пътя и да твори безумията си !!!!
nikson85 написа:динамиката е че зимата сега си само на скорост и за спирачки превклучваш на втора ,а от там лапа , ама ходи им го обяснявай на идиотите.![]()
theraven написа:направи утре един снежен човек с цици пред голфа и го пусни у твойта любимата тема... и без тва нямаш никва работа цял ден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
parno написа:kiki1 написа:parno написа:на мотофрезата ако е слагай жила!
Айде да не ти казвам къде да си ги слагаш тия жилаИма ли значение за каква кола са според теб??
има значение да![]()
като си ги извадя от там ще ти ги пратя по пощата с глазурата
кирилов_84 написа:колега интересуваме задна дясна имаш ли и даи неква цена
RoadRunner написа:Не се сдържах, колеги !
Не знам колко ти е перфектен джипа ама правописа ти изобщо не е !![]()
Успех с продажбата... дано го вземе някой по грамотен
go4o.m написа:Идват празници и е време да пожелая на мойте крадци на броните и номера .Пожежелавам им да не дочакат новата година и да пукнат като кучета.
Supawiza написа:![]()
mupk0 написа:Повече от половината клип е фейт.Всмисъл такива партита тук няма
GTIsound написа:Колега дай скайп или гсм но не на ЛС!
Нямам ЛС!
Ехх Жоре, като е гола и през зимата... какъв проблем да имаhooligans написа:При положение, че голата му е потготвена за зимата не виждам да има проблем!
theraven написа:Прасето е 90 коня
freestyler911 написа: а к*Р(първия) запали гнилоча (със затъмнени стъкла и "кристален" стоп , стил "илиенци is my place") и се изнесе бавно.
mupk0 написа:....Освен половинка с която съм от Март месец,но това не е кой знае колко фрапантно и важно на моята възраст
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта