Не решен проблем Поло.
-
janko_danev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не решен проблем Поло.
Sandars дано да си прав.Ще изчакам още малко.Ако се сетиш нещо пиши.Ще съм ти много благодарен.Поздрави.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Колкото и да чакаш все тая
от скоростите е.Лошото е че това е кажи речи най-скъпия ремонт на тия кошнички
иначе във всяко друго отношение са железни/без ел.стъклата
/Цифрите почват от 200лв за труд частите отделно.
иначе във всяко друго отношение са железни/без ел.стъклата
/Цифрите почват от 200лв за труд частите отделно.- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Ако върви нормално, усили музиката и си свиркай! 

-
janko_danev
- Автомобил:
- Двигател:
Колата върви перфектно ама ме дразни това чукане.Само да падне лев ще я направя на парчета.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Това тропане може да идва и от тампони на амортисьорите по-точно шапката където влиза пружината отгорната страна към ботуша пробваи при рязко отнемане или подаване на газта трябва пак да се чува другия вариант дигаш на крик и хващаш гумата като се опитваш да я дигнеш нагоре и я пускаш с две щанги -ако е тампона ще се чуе а може и опуснал амортисьор.
- bronzer91
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
anonimko , няма да са амортицьори , колега има тракане при подаване нагаз ако беше от тях те щяха да се фиксират и да тракат само при спиране и тръгване , докато при колегата тракането е при подаване на газ и е постоянно докато има напрежение , поне така мисля а 
-
janko_danev
- Автомобил:
- Двигател:
Така е колега неможе да са аморт.,това хлопане се увеличава със скороста.
Нещата се въртят около скорости,полуоси и карета.В момента в Бургас е
-7гр.и не е за такива ремонти.На сервиз вече не утивам,само сменят части и нищо.Ако знам че няма да ми навреди на двигателя ще карам докато се счупи поне да разбера какво е.
Нещата се въртят около скорости,полуоси и карета.В момента в Бургас е
-7гр.и не е за такива ремонти.На сервиз вече не утивам,само сменят части и нищо.Ако знам че няма да ми навреди на двигателя ще карам докато се счупи поне да разбера какво е.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
при мен имаше подобно чукане -блокирали лагери на амортисьорите а другото което предполагам е вътрешно каре кутията трябва да е много тормозена за да стигне дотам първо да е чул виене на на скорост идващо от нея хъркане на скорости при положение че съединителя е добре и другото предположение според мен е тъи наречената тояга излизаща от рейката на която се завива кормилния накраиник-разбита откъм реиката и трака в ябълката все пак гледаме да помогнем на колегата.
-
janko_danev
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега от много неща може да е,реиката ще чука но незнам дали ще чука с увеличаването на скороста.Между другото има една пласмасова втулка на реиката нея съм я сменял защото чукаше по дупките.Окачването е много добре,нямам нищо разбито.Яд мее че съм ходил по сервизи и никакъв резултат,направо се обърках от всякъде.Никакъв шум от скоростната кутия,няма теч,много добре се вкл.скоростите,проблема е че вече няма пари за да ходя по сервизи,те ще ми я оправят ама като ми сменят цялата кола.
Да добавя че кормилните щанги ги сменях лятото+тампони на носачите и тампони ха аморт.Според мен е нещо което се върти ама кое то.В един сервиз ми казаха че,скоростите ще вият,стържат,ще вкл.трудно,но при мен няма нищо подобно.Като го открия това нещо ще направя банкет.
Да добавя че кормилните щанги ги сменях лятото+тампони на носачите и тампони ха аморт.Според мен е нещо което се върти ама кое то.В един сервиз ми казаха че,скоростите ще вият,стържат,ще вкл.трудно,но при мен няма нищо подобно.Като го открия това нещо ще направя банкет.
- bronzer91
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега , виждам че си от бургас ... в Айтос има майстор който със сигурно ще ти помогне ... златни ръце има и не го казвам просто така
не мисля че ще ти коства повече от 10-тина лева пътни да отидеш и да я погледне
-
janko_danev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега даи някакви кординати или телефон.Аитос го познавам добре.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Лагерите на амортисьорите може да провериш като един стои с ръка на тамрона на аморт.вътре над ботуша а ти въртиш волана без да е запалена колата -блокиралия лагер ще чука и предава по стеблото на амортисьора а доколкото накраиниците ти си сменил външния а вътрешния е излят на щангата където влиза в реиката-проверява се също с въртене на волана -чукане а луфта му не трябва да има или много малък -щангата-наляво надясно я лашкаш като я хванеш зада разбереш
-
janko_danev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега тези лагери съм ги сменял,те се сменят заедно с тампоните.Чувал съм как хлопат.
Малко по малко отмятам и с ваша помощ сигорно ще го открия това чудо.
Малко по малко отмятам и с ваша помощ сигорно ще го открия това чудо.
-
tsetsi_ivanov
- Автомобил:
- Двигател:
колега, за да си сигурен че не е от скоростите,вземи и източи малко масло от тях. ако маслото е чисто и бистро, значи не от тях. ако има мътен цвят или метални отблясъци в него, значи има проблем в скоростите. друго което може да е са лагерите на макферсоните, ништо че си ги сменял, от мен да знаеш има много ментаци, погледни ги отново, прегледай си като цяло ходовата час отново. всичи накраиници, тампони, абе вси4ко дет си го сменил,сиго провери отново. ако не откриеш ништо, пиши пак. дано да го откриеш. а колкото до карането, на двигатела му няма нищо, така 4е си карай спокойно.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”