А и ако има някой по-запознат да ми каже дали без вериги мога да се кача до там - то и без това нямам такива у себе си, но ако се наложи ... пак не бих си взел

Mihailov78 написа:...
Сподели за Звездица как е, как са цените? Преди година съм се качвал. Снимай това онова по изпът да видим как са нещата.
dvigatel4o написа:Табелки няма иначе вериги ЗАДЪЛЖИТЕЛНО -надявам се да ти свърши работа http://www.tbg.bg/HiJi/Zvezdica/VItosha ... zdica.html
hooligans написа:мога да те закарам с малка почерпка и нощувка![]()
Mihailov78 написа:...
Колега, не подценявай този път и Витоша. Това са 16 км планински път с павета с доста стръмни и тесни участъци. Горе хижата е на 1800 метра. Вземи си вериги 100%, както и други зимни принадлежности. Там бяха закъсали доста по-сериозни от голф офф-роад 4x4 машини.
vasstop написа:Ако закъсаш - обади се, ще дойда да те дръпна
Fifa написа:Гледай да си вземеш някоя от по-скъпите стаи, че другите се отопляват на някаква обикновена малка печка
Ljubon написа:...
Дашо написа:На мен Голфа ми е достатъчно нисък, с 4 човека в него ще клекне още повече, но нямам намерение да карам бързо (предполагам не е и възможно), така че се надявам да се спася от огромните дупки. Свикнал съм да се пазя от дупки, а и днес чух, че пътя там редовно се опесачавал - дали е така, ще проверя в Понеделник
vasstop написа:Ако закъсаш - обади се, ще дойда да те дръпна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта