Забраняват газовите уредби в подземен паркинг
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Забраняват газовите уредби в подземен паркинг
То някой ходи ли по тези молове вече та се притеснявате.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един написа:Не мисля, че могат да го обвинят да поеме щетите заради една табела. Трябва да е подписал документ, че е уведомен заедно с някакви споменати последствия.
Не мисля,че това ще мине в съда

- bryanokoner
- Автомобил:
- Двигател:
Един написа:icoico написа:По-вероятно е някой ден да започнат да изненадват със скоби и глоби.
С това вече много станаха човек тябва да си носи ъглошлайф на батерии че не се знае къде и за какво ще го закопчаят със скоба

bryanokoner написа:С това вече много станаха човек тябва да си носи ъглошлайф на батерии че не се знае къде и за какво ще го закопчаят със скоба mhihi :banghead:
Искаш да увреждаш общинска собственост, а? Ще те подгонят по-здраво после :)
- bryanokoner
- Автомобил:
- Двигател:
ако ще ме закопчават и за газта на парчета по два сантиметра ще я нарежа 

По-хитро да си носиш скоба. Слагаш я - хем няма да ти крадат колата, хем охранителите ще решат, че вече си наказан. Още по-хубаво ако е гумена и да се слага и маха за 10 сек.
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един написа:По-хитро да си носиш скоба. Слагаш я - хем няма да ти крадат колата, хем охранителите ще решат, че вече си наказан. Още по-хубаво ако е гумена и да се слага и маха за 10 сек.
Супер! Що не съм се сетил по-рано

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Видях и аз такава табела на мола до метро. Обърнах и си спрях отвън.
Абе то хубаво, има някаква идея. Ама тая пуста газ като им се е навряла в очите на тея наши държавници-чиновници, не мога да разбера, защо все се действа на принципа на наказанието и заплахата? Не е ли по добре на принципа на поощрението. Мани тея златни картончета, нещо по сериозно им дай бе тъпанар-тъп.
Аре са за газта. Ми мани данъците, дай някой безлихвен кредит за хубава уредба на хората. Па ела гледай. Дето каза един колега за принудата, ми дай алтернатива бре твойта недоклатена ...а!?? Все сме некултурни, все сме лоши, все незнам какво. Ми какъв да си?? Добрите отиват в рая, лошите където си поискат. Това може ли да е девиз?
Не газова уредба ами ядрен реактор ще си сложа в колата ако мога

Абе то хубаво, има някаква идея. Ама тая пуста газ като им се е навряла в очите на тея наши държавници-чиновници, не мога да разбера, защо все се действа на принципа на наказанието и заплахата? Не е ли по добре на принципа на поощрението. Мани тея златни картончета, нещо по сериозно им дай бе тъпанар-тъп.
Аре са за газта. Ми мани данъците, дай някой безлихвен кредит за хубава уредба на хората. Па ела гледай. Дето каза един колега за принудата, ми дай алтернатива бре твойта недоклатена ...а!?? Все сме некултурни, все сме лоши, все незнам какво. Ми какъв да си?? Добрите отиват в рая, лошите където си поискат. Това може ли да е девиз?

Последна промяна от Гергин на Пет 17 дек 2010 14:30, променено общо 2 пъти.
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Гергин написа:
Абе то хубаво има някаква идея. Ама тая пуста газ като им се е навряла в очите,:
Колега, разбирам справедливия ти гняв напълно. Но тези съоръжения са частна собственост, могат да налагат забрани каквито си пожелаят. Просто приеми, че това е чужд двор, плюй и подминавай

Сори за тоя спам, ама чакам ги и такса "зяпач" да въведат

-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Принципа е, че аз отивам да им правя печалба, а не те на мен. И ако ме изгонят са малоумници... Като няма място в наземния паркинг, а долу не пускат - има и други магазини.
- fly_free
- Автомобил: т5
- Двигател: вrr
- Контакти:
Щом е сложен знак ,значи има защо.Две страници разсъждения има ли смисъл.
Умници.
Пише ли забранено, значи не може и не влизат газови уредби.
Умници.
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
fly_free написа:Щом е сложен знак ,значи има защо.Две страници разсъждения има ли смисъл.
Умници.
... но българинът си е тарикат по рождение и си казва "Това не важи за МЕН"!

-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
Ljubon написа:fly_free написа:Щом е сложен знак ,значи има защо.Две страници разсъждения има ли смисъл.
Умници.
... но българинът си е тарикат по рождение и си казва "Това не важи за МЕН"!
Абе какви умници какви тарикати, бреее?? Става въпрос за това, че се преекспонира с тая пуста газ. Става въпрос, че е модно да е опасна. Мани ги моловете, те ако искат и забранено за блондинки да сложат знак, дремеми на ...Ама все тръбят баш умниците по новините за замърсяване, парников ефект и незнам си какво. А ми добре де, вие как стимулирате хората да пазят, да карат на газ, да пестят ток и вода и т.н? Глоби, забрани, такси, ацизи и незнам си колко била опасна.
Ако ти кажат, че две плюс две е пет, пет ли ще стане?

- zdrash
- Автомобил: Touareg 7P
- Двигател: CVWA
bobocamaro написа:Гергин написа:
Абе то хубаво има някаква идея. Ама тая пуста газ като им се е навряла в очите,:
Колега, разбирам справедливия ти гняв напълно. Но тези съоръжения са частна собственост, могат да налагат забрани каквито си пожелаят. Просто приеми, че това е чужд двор, плюй и подминавай![]()
Сори за тоя спам, ама чакам ги и такса "зяпач" да въведат
Туй с частния двор не е баш така щото това е обществена сграда и като такава трябва да отговаря на всички необходими нормативни, под и над норамативни бля..бля.. разпоредби, две от които са - да се осигури достъп на инвалиди и да се осигурят определен брой парко места - в тоя смисъл няма искам неискам има наредба и щом колата ти е изрядна според закона, няма частник дето да те спре
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
А стига бе. Да не би да има наскоро приети изменения в ЗДвП и аз да не знам. Или някой е над закона и си измисля знаци, за да си ги поставя както му скимне. Много ми е интересно дали такава табела е регистрирана в Пътната полиция и е обозначена с необходимия номер там. Например - знак № ******* поставен на входа на ******, ограничаващ ******* Такъв е реда. Ако не знаете всеки един знак в тая държава се води на отчет, има си номер и се знае къде е.
Няма да се учудя ако в газифицираните жилищни сгради сложат табели, че е забранено посещаването им от хора. Щото е опасно.
Няма да се учудя ако в газифицираните жилищни сгради сложат табели, че е забранено посещаването им от хора. Щото е опасно.
Върни се в “Автогазови уредби”