къв мач срещу кой после трябва да ходим с патерици заради мускулнатаgodfadar написа:Да се организираме да направим едно приятелско мачле![]()
ей тва е от пловдив за телефон на л.сGT limited edition написа:абе няма значение важното да се намери нещо за![]()
![]()
n-i-k-o написа:ей тва е от пловдив за телефон на л.сGT limited edition написа:абе няма значение важното да се намери нещо за![]()
![]()
GT limited edition написа:n-i-k-o написа:ей тва е от пловдив за телефон на л.сGT limited edition написа:абе няма значение важното да се намери нещо за![]()
![]()
МАлИИИ ,ей това си го представам в Някои Хамър и как ме стреля с голямата каратечница ...
, Ама Ники предпочитам си принцесата от Пазарджик не че нещо на военната сладурана нещо и липсва ами проосто някой части от тялото й ще ми дойдат в повече пак аз съм от скромните момченца където ще се задоволят и от по малкото
" ЛЯ-ля-Ля - Обичам женичкитееее , обичам ги всичкитеееее , руси ,червенокоси , бели, черни, малки, големи ,Обичам ги всичкитее .... ЛЯ-ля-ля
"
![]()
![]()
vackooo написа:хаха...Ангел много зе да се цепи и накрая цялата компания,барабар и персонала на ОМВ ще го гъзим на някоя маса усещам![]()
![]()
![]()
Ники ти кога се очертава да идваш към Пловдив"?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта