icoico написа:
От уважение към делото на св.св. Кирил и Методий този път ще си спестя коментара...
И аз забелязвам интересна закономерност в правописа на вярващите и скептиците, дали е случайна тази закономерност.
icoico написа:
От уважение към делото на св.св. Кирил и Методий този път ще си спестя коментара...
jastreb написа:колега icoico за пореден път доказваш, че си в фирума само за да си избиваш комплексите.
1. това за което ме питаш е трупче с което временно съм запушил една вече ненужна дупка за да не ми хвърля кал по двигателя
2. намеците ти как съм минал технически преглед не ме вълнуват, защото не можеш да си представиш колко аварирали технически изправни и лачени коли като твойта съм превозил с този бус
3. ако ще пишеш нещо по темата, пиши, ако ли не си лъскай технически изправната количка и не се меши в работи които не разбираш
icoico написа:quattro^^ написа:първо много сапунки гледаш
второ дразниш с некомпетността си по-въпроса, която се опитшаш да компенсираш отхвърляне на всичко
трето на всяка манджа искаш да си мюрдия
Та по темата:
Снимките ме впечатлиха адски много.Имам въпрос,всъщност два въпроса:
1.Ограденият в червено детайл част от водородния генератор ли е,или някаква част от конструкцията на мерцедеса?
2.Човек...колега...съгражданино ако щеш...КЪДЕ си минал технически преглед![]()
![]()
Много повече от разхода на водороден оксид би трябвало да те притеснява процента на съдържание на железен такъв в автомобила
dancing_niki написа:И последните 2 страници дали ви се струват съдържателни. Я да се стегнете малко с писаниците, че да не замине темата в коша, а определено е актуална.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта