добре де
искаш да се набълбукаш на всички ни стана ясно.
защо продължаваш да ни занимаваш с глупости?
за банков акредитив чувал ли си?

Продажба на автомобил на чужденец по банков път
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Продажба на автомобил на чужденец по банков път
трябва да 4акаш около 30 дена след като полу4иш парите и ще стане ясно
golfer написа:добре де
искаш да се набълбукаш на всички ни стана ясно.
защо продължаваш да ни занимаваш с глупости?
за банков акредитив чувал ли си?
Прости ми е чудно и не мога да си го представя.
Влизам в клона на дадена банка и да кажа пратете на Голфър 3000лв и те да ти ги дадът за едните ми честни очи.
Ако е така понятието "неотпуснат заем" трябва да изчезне от българския език и банково дело и както казвате като те дразни не чети.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
няма какво да ти е 4удно;на гише ще ти откажат ,но през нета е друго
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стара схема за измами, обсъждана тук във форума дори ... Не се занимавай.
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Aма наистина не се занимавай.
Един месец си писах мейли с 2ма такива натегачи от немско за една перфектна 123-ка. Въпреки съветите ми собственика на колата беше клъвнал много и аз водих кореспонденцията. Постоянно им отказвах и разговори и адреси и т.н. Исках им капаро в празна сметка и нищо друго не им дадох. Е... накрая се спряха и сметката беше закрита.
Иво, точно там е "врътката". Ако не получат каквото им трябва просто зарязват схемата и продължават нататък. Все някой връзва.

Един месец си писах мейли с 2ма такива натегачи от немско за една перфектна 123-ка. Въпреки съветите ми собственика на колата беше клъвнал много и аз водих кореспонденцията. Постоянно им отказвах и разговори и адреси и т.н. Исках им капаро в празна сметка и нищо друго не им дадох. Е... накрая се спряха и сметката беше закрита.

Иво, точно там е "врътката". Ако не получат каквото им трябва просто зарязват схемата и продължават нататък. Все някой връзва.

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
възможно е да опитат да измайсторат нещата така, че да се използва една тънкост при dual massage системите за електронно разплащане ... масово се изпозлват при кредитните карти ..... плащаш нещо което блокира дадена сума по картата или сметката и след това до няколко дни се очаква сетълмент файл който да завърши транзакцията и да потвърди че таква транзакция има тогава и card issuer-а, card processor-а и merchant-a, се разплащат един на друг ..... ...ако не дойде сетълмент файл няма транзакция и обикновено след 45 дни се възстановяват парите или по бързо ако имаш връзки или се оплачеш, че такава трансакция не си правил.....или друг пример ....плащаш с кредитна карта примерно запазваш хотел ...обаче след няколко дни решаваш, че няма да отидеш ..пак чрез сетълмент файла ти връщят част или всичките пари .... 
във всеки случай ..... ако не продаваш супер рядко бентли едвали някой ти е умрял за колата

във всеки случай ..... ако не продаваш супер рядко бентли едвали някой ти е умрял за колата

Tyan написа:възможно е да опитат да измайсторат нещата така, че да се използва една тънкост при dual massage системите за електронно разплащане ... масово се изпозлват при кредитните карти ..... плащаш нещо което блокира дадена сума по картата или сметката и след това до няколко дни се очаква сетълмент файл който да завърши транзакцията и да потвърди че таква транзакция има тогава и card issuer-а, card processor-а и merchant-a, се разплащат един на друг ..... ...ако не дойде сетълмент файл няма транзакция и обикновено след 45 дни се възстановяват парите или по бързо ако имаш връзки или се оплачеш, че такава трансакция не си правил.....или друг пример ....плащаш с кредитна карта примерно запазваш хотел ...обаче след няколко дни решаваш, че няма да отидеш ..пак чрез сетълмент файла ти връщят част или всичките пари ....
Ами почти като Бентли, носега зимата си е пълен кенеф, смотаните джанти, кал, мръсотия, които в нашия град изобщо не липсват. За Сливен 100% си е най-красивото, за България поне 80% см сигурен. В Сливен има още 4-5 понаправени, но просто моето е точно на ръба от кича, за разлика от другите, които са я прекрачили.
Иначе този пост ме накара да се замисля откажа. Благодаря на автора, за което
niks76 написа:цаката е 4е се пише примерно банков превод през нета/парите после ги виждаш в сметката си,само 4е всъщност твоята банка ти ги отпуска от нея си и след още някои друг ден виждаш 4е парите ги няма=банката не е полу4ила парите си и гориш ако си изпратил стоката,а ако си изхар4ил парите даже си длъжник на банката
това е доста стара схема
поне по европа банките така процедират
За развитето по въпроса - пратих му линка на мейла, където кореспондирахме. Не ми писа повече. Сега остава да си взема предплатена карта. Благодаря за съветите на всички и най вече на Голфъра, неговите бяха най-безценни.
Но да предположим хипотетично, че се стигне до такава продажба, какво се прави тогава?
Но да предположим хипотетично, че се стигне до такава продажба, какво се прави тогава?
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Абе колеги, не разбрахте ли че човека е решил да се набълбука. "Насила на човек можеш да вземеш, но не можеш да му дадеш." На всички е ясно, че е измама, на него не.
Ключете и това е, пък после ако недай си боже, има недобро развитие за колегата, нека пише...
Ключете и това е, пък после ако недай си боже, има недобро развитие за колегата, нека пише...
drmilendd написа:Абе колеги, не разбрахте ли че човека е решил да се набълбука. "Насила на човек можеш да вземеш, но не можеш да му дадеш." На всички е ясно, че е измама, на него не.
Ако нямаш какво да пише, не ми сери темата. Виж предния ми пост и после драскай.
Прави си мнения на друго място.
АМАН ОТ ДРАСКАЧИ!!!
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
За мен темата приключи!
Ако има някакво развитие може да ми пише автора.
Ако има някакво развитие може да ми пише автора.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Забрави да удариш ключа 

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Чудомир написа:Забрави да удариш ключа

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”