Apple Iphone 3gs на изплащане ?
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Apple Iphone 3gs на изплащане ?
Адаш не знам дали следиш форумите за iphone но всеки ден се бълват стотици игри и приложения... щом има Assasin creed...
Има страшно много приложения, като започнеш от фън та до офис... а и до момента по добър тъч не съм виждал...
Всичко е супер юзер френдли и без никакъв лаг и забиване. Windows-a на пи си-то ми е достатъчен, та ми идва и в повече.
Виж на кое място са Apple по приходи в Америка, и виж каква част от пазара на пи си-тата държат. Всичко е от ipod/iphone...
Има страшно много приложения, като започнеш от фън та до офис... а и до момента по добър тъч не съм виждал...
Всичко е супер юзер френдли и без никакъв лаг и забиване. Windows-a на пи си-то ми е достатъчен, та ми идва и в повече.
Виж на кое място са Apple по приходи в Америка, и виж каква част от пазара на пи си-тата държат. Всичко е от ipod/iphone...
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Владо ако ти е за гъзарията,съм съгласен
Колега АМВ-всички които съм виждал с такъв пипон се успокояват с мисълта ,че бил юзър френдли-всичко е до навик и внушение
И последно,но не на последно място-дизайъра изтича чисто нов след 27 минути (бренд ню)за 240 паунда-много се извинЕвам ама разликата е илядо лева
ебаси ябълката
Имаш си уин,що на андроида какво му е
Колега АМВ-всички които съм виждал с такъв пипон се успокояват с мисълта ,че бил юзър френдли-всичко е до навик и внушение
И последно,но не на последно място-дизайъра изтича чисто нов след 27 минути (бренд ню)за 240 паунда-много се извинЕвам ама разликата е илядо лева

Имаш си уин,що на андроида какво му е

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз не се успокоявам с мисълта, че е юзър френдли... просто от всичките смар и тъч ташаци до момента с тва ми е най лесно да си цъкам.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Добре бе, аз само за последно да питам - каква е тая ултра-малоумна заблуда, че Пипона е някаква ВЕЛИКА ГЪЗАРИЯ?!
Това само ми обяснете и толкоз.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
ChimeyJimmey написа:Добре бе, аз само за последно да питам - каква е тая ултра-малоумна заблуда, че Пипона е някаква ВЕЛИКА ГЪЗАРИЯ?!
да пушиш давидов, да имаш верту, да се возиш в ролс ройс и дано си хванал мисълта ми. А защо не ни оставиш нас заблудените да се правим на гъзарчета ?

ПП : ако не беше толкова желан, но кисел, едва ли щеше да има толкова реплики

и темата не е ЗА или ПРОТИВ Apple Iphone....
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Дел Стрийк да не е по малко убав,верно си е
само чекам да го тествам на живо и го отнасям като измръзнал циганин-половер
-е,не за едно и четри от некои "..полис" ма тва е друга бира
Аз го виждам така-за некой да метат салфетки е гъзария,за други простотия-се на "ия" окончает
Питоня е просто скъп и да кажем за БГ рядък тел-пък и щом си дал едно и четри за телефоня требе ората да мислат да сметат че си богат пустиняк

Аз го виждам така-за некой да метат салфетки е гъзария,за други простотия-се на "ия" окончает

Питоня е просто скъп и да кажем за БГ рядък тел-пък и щом си дал едно и четри за телефоня требе ората да мислат да сметат че си богат пустиняк

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Ludia написа:ChimeyJimmey написа:Добре бе, аз само за последно да питам - каква е тая ултра-малоумна заблуда, че Пипона е някаква ВЕЛИКА ГЪЗАРИЯ?!
да пушиш давидов, да имаш верту, да се возиш в ролс ройс и дано си хванал мисълта ми. А защо не ни оставиш нас заблудените да се правим на гъзарчета ?
ПП : ако не беше толкова желан, но кисел, едва ли щеше да има толкова реплики![]()
и темата не е ЗА или ПРОТИВ Apple Iphone....
Кое му е Киселото човече,освен надценката в България

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
приятели, не искам да споря с вас
още повече, без да имам по-интимни контакти с обекта
като му се нарадвам, ще пиша обективно ревю 

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Защо всички компютърджии смятат, че всички ламери не трябва да ползват по сложна техника от правец 8 и телефон с шайба, понеже не са наясно със всички възможни функции, рам, ром, овърклок, лок и так далее? И понеже човек, като си купи по мощен комп, или по убав телефон щот може да си го позволи, веднага - ама за какво ти е, нали няма да му ползваш пълните възможности. Това го казвам не само по повод на думите на Чими и Изралиен, такива разговори си водя с мойте приятели компютърджии всеки път като купувам или ъпгрейдвам.
Ще ви кажа - не искам да ползвам всички функции. Това е все едно, че колата ми вдига двеста, значи трябва да я карам с двеста непрекъснато, иначе не й използвам пълните възможности. Искам да си карам колата със сто, да си ползвам бързия комп за да цъкам в нета и за уърд по удобно и ще си ползвач айфона за говорене и за непрекаснато висене в нета и форума.
Т.е. спора е безмислен
Ще ви кажа - не искам да ползвам всички функции. Това е все едно, че колата ми вдига двеста, значи трябва да я карам с двеста непрекъснато, иначе не й използвам пълните възможности. Искам да си карам колата със сто, да си ползвам бързия комп за да цъкам в нета и за уърд по удобно и ще си ползвач айфона за говорене и за непрекаснато висене в нета и форума.
Т.е. спора е безмислен
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Аз бих те посъветвал ако ще вадиш пара за нов телефон да е iPhone 4, а не 3GS, понеже 3GS-a е доста обезценен вече и ще дадеш около 1000лв. за телефон, който автоматично ще струва около 500лв. след излизането му от магазина.
Ако все пак държиш да е 3GS можеш да намериш много прилични оферти между 500-600лв. за ползвани апарати в гаранция - доста хора се ъпгрейдват към 4 в момента и си продават старите.
И последно - iPhone може да се вземе и от Глобул на изплащане, но през TBI, като по този начин можеш да подпишеш едногодишен договор, вместо двугодишен с Мтел.
Тук може да се ориентираш за цените: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewforum.php?f=26
Ако все пак държиш да е 3GS можеш да намериш много прилични оферти между 500-600лв. за ползвани апарати в гаранция - доста хора се ъпгрейдват към 4 в момента и си продават старите.
И последно - iPhone може да се вземе и от Глобул на изплащане, но през TBI, като по този начин можеш да подпишеш едногодишен договор, вместо двугодишен с Мтел.
Тук може да се ориентираш за цените: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewforum.php?f=26
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
за сега най-ниската оферта за 4, 16гб е 1300лв с ДДС, фабрично отключен и без абонаментен план. В момента търся варианти да го взема без ДДС, а също така и цените в УСА. Скоро ще има развитие...
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
AmW написа:Адаш не знам дали следиш форумите за iphone но всеки ден се бълват стотици игри и приложения... щом има Assasin creed...
Ок колега ,екрана е супер! Но какво правиш когато си при приятел и искаш да си свалиш на телефона примерно музика или нещо от Неговия Компютър??? Защото iPhone/iPod не са plug'n'play както целият останал свят и трябва iTunes...куца работа! Какво става когато искаш да пратиш нещо по Bluetooth на някой - той работи само с handsfree? Имам iPod Classic 30 GB, да жесток звук, но откъм някои неща е супер зле...
ПС Assasin creed я има за Android и Symbian от бая време...А за мястото на Apple по приходи, погледни в световен план и ще видиш разликата от САЩ и умният стар континент! Нека не превръщаме темата в спор, но просто нека фактите бъдат истински, а за личните предпочитания всеки си има право! А и на мен ми е супер тъпо някой производител да ми обяснява КАК да си държа телефона за да има обхват, да се измъкват уж с виновни оператори и грешни алгоритми и като цяло политиката на Ябълката е много зле... Поздрави

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
мдааа, като се поизчерпа темата, предлагам да минем на обсъждане windows vs linux..... 

Ludia написа:за сега най-ниската оферта за 4, 16гб е 1300лв с ДДС, фабрично отключен и без абонаментен план.
Проблема че го нямат наличен отключеният в Глобул, така поне каза днес един акаунт мениджър. Търси други варианти.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Шшш недейте разубеждава човека за айфона, че който няма той не знае каква хубава играчка е 
Асасин Крййд може да има и за виндовс и за дроид и за синбиан, но аз знам от личен опит че геймплей-а няма нищо общо с този на айфон.
Обикновено е нормално да се плюе нещо, което е хит, това не е само тук в БГ и навън е така.
Ако сравняваме дисплея на айфон 4г с този на HTC. Разделителната на 4-ката е 640 x 960 пиксела , което означава, че дори най-малките иконки, и дори супер малък текст се четат.
На горепосочения HTC дисплея е 480 x 800 пиксела - много голяма разлика, а като се вземе в предвид и това че е по-голям (колкото един широкоекранен ГПС Гармин!) тогава разделителната отиде на кино.
Има и друго нещо, което малко хора знаят - вземете един айфон (няма значение кой) и едно от новите ХТК-та (HD 2 примерно) и без да са светнати разгледайте дисплея. Ще забележите че той е като квадратна паяжина и колкото по-малки са квадратчета, толкова тъча е по-добър.
Не ме разбирайте погрешно - харесвам ХТК, както харесвам Порше и Ферари, но ще си взема Ферари

Асасин Крййд може да има и за виндовс и за дроид и за синбиан, но аз знам от личен опит че геймплей-а няма нищо общо с този на айфон.
Обикновено е нормално да се плюе нещо, което е хит, това не е само тук в БГ и навън е така.
Ако сравняваме дисплея на айфон 4г с този на HTC. Разделителната на 4-ката е 640 x 960 пиксела , което означава, че дори най-малките иконки, и дори супер малък текст се четат.
На горепосочения HTC дисплея е 480 x 800 пиксела - много голяма разлика, а като се вземе в предвид и това че е по-голям (колкото един широкоекранен ГПС Гармин!) тогава разделителната отиде на кино.
Има и друго нещо, което малко хора знаят - вземете един айфон (няма значение кой) и едно от новите ХТК-та (HD 2 примерно) и без да са светнати разгледайте дисплея. Ще забележите че той е като квадратна паяжина и колкото по-малки са квадратчета, толкова тъча е по-добър.
Не ме разбирайте погрешно - харесвам ХТК, както харесвам Порше и Ферари, но ще си взема Ферари

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”