kris11 написа:Нещото се казва технически вазелин .
Само да допълня, че с него трябва да се обмажат добре и клемите на акумулатора против корозия и за по-добър контакт.

kris11 написа:Нещото се казва технически вазелин .
Ljubon написа:kris11 написа:Нещото се казва технически вазелин .
Само да допълня, че с него трябва да се обмажат добре и клемите на акумулатора против корозия и за по-добър контакт.
ЗMatematiks написа:Ljubon написа:kris11 написа:Нещото се казва технически вазелин .
Различна ли е проводимостта,в смисъл не може ли да се използва грес за тази цел.Нали цялата работа е само да няма контакт с кислорода-от който се окислява оловото
Matematiks написа:Имам от всичките видовеаз съм маняк на тема смазка,имам и неколко вида спрей
.Имам с МоС,имам Литиева,имам от черната на ОМВ,имам една Шелска жълта,носили са я у нас преди поне 10 години от Летището,имам и една зелена
имам и нормална от руската
,имам и една друга дето се точни на фитили като я дърпаш,мисля че се води за по високи обороти-баси колко грес съм имал
![]()
Ше си зема и вазелин-бахти как звучи
Има ли силиконова грес?примерно би ставала за против замръзване на уплътненията,и удължаване на живота им
Matematiks написа:Има ли силиконова грес?примерно би ставала за против замръзване на уплътненията,и удължаване на живота им
Matematiks написа:тва звучи добре принципно с гелчето
http://cgi.ebay.co.uk/Silicone-Gel-Trad ... 565wt_1135
Нещо такова ли е?
Re5Pec7 написа:Я кажете мнение за оръжейното масло?
JaDaWiN написа:
По темата:
Чувал съм, че и с мед става. Или се лъжа?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта